Vikend končno........ Tiste, ki ste že v službi me razumete
Žal mi je, da nimam več toliko časa za RR, da bi lahko vasko pokomentirala, vas pa pridno berem- tudi v službi
. Dočakala sem prvo polovico svoje nove plače in je velika razlika od porodniške. Sem morala takoj po nove čevlje in perilo
Včeraj sva imeli fizioterapijo in verjetno bo J. shodila kasneje. Za kakšno resno terapijo je pa že prepozno, ker bi mora prit prej, sedaj se pa upira in kriči na žive in mrtve. Jezna sem sama nase, ker nisem že pri 5m, ko mi nekatere stvari pri njeni grobi motroiki niso bile všeč, P zatežila za napotnico.
Zdajle J. spi, potem pa čakam da se zbudi in greva v knjižnico in BC.
lana38 mi smo tudi kupili Pamperske v MC z igračko. Ji pa tale žirafa ni nič kaj všeč. Sem hotela knjigico ali pa barvica, ampak te so v 3 in 4+ pakiranjih
.
Drugače imamo mi tudi Mullerjeve, ampak sem zdaj za spremembo kupila Pamperske. Imeli smo tudi Hoferjeve in sem bila zelo zadovoljna. Se jih pa ne upam kveč kupit, ker je J. ravno takrat staknila uroinfekt in zdaj me strah, da ni to zaradi pleničk
IZVIRNO SPOROČILO: diduska
Skratka, t*e*j*k*a - čestitke za diplomo - držimo pesti za zagovor, andreja2000 - vse naj naj za rojstni dan.
Se podpišem
vrtec midve ga občasno obiščeva, ker sem v Svetu staršev in pridem malo stvari prečekirat- ja, sem iz hudiča

. Se moream pohvalit, da se je zaradi mojih povpraševanj na upravi premaknilo to, da nam ni treba več prinašat pleničk od doma (prej sta jim pripradali 2 vrtčevski plenički na dan), ampak jim pripadajo vrtčevske.
želva upam,da M. kmalu neha sračkat
andrejalana in
vetrnica Čim lepši začetek službe vama želim

. Meni je zdaj prav lušno hodit. Edino zoprno bo, ker bom morala decembra večkrat potegnit in bom domov hodila okoli pol osmih zvečer.
Uživajte v vikendu!