Dobro jutro...
joj...jest sem vsi noč razbijala glavo kaj naj naredim...namreč naš vrli športnik ni včeraj prišel iz Postojne, ker je fasal še 2 reprezentančna treninga za danes...in tako sem bez varstva za fizioterapijo za Izo...grrr...
sedaj sem pa v dilemi:
- odpovedat nočem, ker so mi že tako šli na roke...sploh pa sovražim prestavljanje datumov, ker izpade človek čist neresno
- če malo vzamem s seboj ne vem kako bodo na to gledale fizioterapevtke
- moj niti slučajno ne more Ize imet
- kolegica, ki je včeraj imela Izo ima danes službo
grrr...kot zakleto...
ma po mojem jo bom kar vlekla s seboj...še prej bom pa tja poklicala...kaj predlagata oni 2
drugače pa se je naša šjora včeraj zvečer napokala kašice...pa spala od 19.30 do 1ih...pa potem do 4ih in ob 6.20 bila pokonci...sedaj pa poskuša zaspat v drugo rundo...
jaz grem pa nekaj pojest potem pa poskusit kaj pametnega se izmislit...
tosja...izgubljena duša...uoam, da vama s Stašem rata priti do tehtnice...
Zolika...jah ja takale je mladina...tud moj orlič se vedno za računalnik spravi...samo žal ima tako natempiran čas, da so to zelooo pozne večerne ure...pa še takrat ga spat podim...
Posadka...zaradi varstva naslednji teden pa ni panike...varstvo BO...se bomo že zmenile...enega Tomažka z ovco takoj vzamemo za svojega...sicer pa tebe še bacek čaka...
Ketrin... upam, da jo bioresonanca začara...in bo potem spala...he he...če ne...bodo pa mogoče res videli kaj ji krati spanec...
tasyo...joj...Lana cuker mali...si jo kar predstavljam v banjici...boste v novi hišici morali prizidati bazen za vašo delfinčico...pa srčno upam, da prenehe s štrajkom pri hrani...no sej mogoče bi pa kaki riževi ali sojini pudingi pomagali...če je mleko v igri...jih imajo v Mercatorju in ne vsebujejo mleka...
Sky...glede tele alergije...a sta že dobili napotnico za testiranje?...al pa mogole tu vidve obiščeta kako bioresonanco...saj pri JABKI je to kar pomagalo...ker drugače se boš ti res popolnoma posušila...
Miša29...vidva se kar nacrtajta...jest se bom pa za ju3 tudi poskušala s FT dogovorit, da bi bila že ob 10ih...pa da sem ob 11ih v CP...
joj pa še eno kost za glodanje imam za vas...
lunette ali mooncup...poznate?
tukajle malo več piše...
pa mi povejte svoja mnenja...
http://www.lunette.si/ sedaj pa pod tuš...
pip
G.
< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 28.10.2008 7:30:06 >
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur