IZVIRNO SPOROČILO: nana09
Se me katera sploh še spomni

Seveda se te. Super, da imaš navihanega sončka Zalo.

Pa piši kaj... Ne se zopet izgubiti.
Posadka ti maš take fajn otroke...
Nile Tii

za obmesečnico. Kako pa je s tabo?
Bela vrtnica mene take zgodbe tako pretresejo. Najhujše so mi poporodne psihoze... Grozno... Pa še pomagati si ne moreš... A

pa nima posledic (mislim prekomernega uživanja alko v

)? Mah, sploh ne odgovori, potem samo o neumnostih razmišljam...
Scorpio- patronažna. Pri nas se je ne kliče- niti mi ni dala telefona. Sama je vprašala, ko je bila nazadnje pri nas, torej pri kopanju, če lahko pride v 5 mesecu, zaradi uvajanja gh. Menda sem jo pogledala

, ker mi ni bilo jasno, kaj misli s tem, če lahko, saj je to njena služba (zzzs plača veliko več obiskov kot 3)... Seveda sva se zmenile... Potem pa nič. Enkrat pred 4 tedni me je ustavila na cesti, ko sem šla iz trgovine z vozičkom, vrečkami in psom in me čez cesto vprašala
kako gre... Pa sem rekla: Sem razmišljala, da morate enkrat priti. Ona pa je čisto preslišala. Očitno je tisto vprašanje čez cesto zabeležila kot obisk....

Me take profesionalnosti razkurijo... Potem pa se čudijo o slabih statistikah in depresijah po porodu, ki jih kao noben ni opazil... Ja, saj jih niti ne iščejo. Btw to je ena od namenov patronažne službe- opazovanje, če je ženska po porodu depresivna, psihotična. Da lahko poročajo dr... Ma boljš, da neham...