Živjo punce,
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
Kriste al pa katera ki uporablja Just kozmetiko, a pomaga za povhen nosek tudi, če bi jo namazala z materino dušico po prsih, hrbtku in podplatkih? Sej ji pucam in težim 100/h s fiziološko pa baby vacom, ampak je še kar 'smrčko'.
Pa če ima katera zapiske (Simvir je enkrat že neki pisala ) za kaj se vse uporablja materina dušica, tee tree krema in kaplice 31. Hvala, hvala, hvala
Simvir je neki pisala, materina dušica mislim da je boj za kašelj...ne vem...Posadtka jo uporablja...jaz imam tea tree kremo in jo namažem pod nosko, da se kožica obnovi čez noč in lažje diha...pa olje 31 se nakapa na pleničko in jo da nekam v bližino, pa ne preblizu ker je močno. Zapiske bom pa dobila, pa v čet. grem na predtavitev...pa jih prepišem sem...
Evo spalnica pospravljena, edino eno mazilo ali sprej za pohištvo bi še rabila, pečica spucana....Kristjan je bil ene tečka, ker ni spal v vrtcu, Nadja pa kar pridna, edino popoldne sva imele mal borbe za popoldansko kitico...no mamici je uspelo

...je bila potem prav faca..

se je bratcu smejala ko je tulu za vsako malenkost

.
Barby, ne skrbi, s tvojo bejbiko je vse ok...teža itak ni edini pokazatelj...
O Katka, ti imaš pa dons mal več frej....lepo da si še vedno tko aktivna...
Posadka...men se kar sline cedijo....haha...a glasilke nč ne bolijo...pa zdej bodo itak spet prazniki se začel, pa veseli dec. in res ni cajt za dieto

..mal tud sebe tolažim.... Imaš ZS
Nč, lepo se imejte, grem kar počasi spat, ker je kar kriza ko začne mala sred noči zavijat..
Mirno noč vsem...