čer punce, se moram mal javit, da ne bo abstinenca prehuda
Jah, teli noski so tko majčkeni, skrivajo pa celo tono materiala
Mi smo imeli ob 4h budnico, ker ni mogla več dihat....sta se ji kar dva zelena čepka nardila na koncu noska...in potem smo fiziološko ulivak...po mojem skor en deci....in je ven pritekl
in pol....z vacom pa nič ne gre, samo dere se kot da jo iz kože dajem...no, pa je potem bogica ob 5h zaspala nazaj in odsmrčala do 7.30...čeprav je spančkala sem slabo spala, ker sem kar neki čekirala če je OK...potem sva se pa k moji mamici odpravle na dozo crklanja in je Brina od 14-16.30 zastavla kitico in ker to zadnje čase ni pri njej v navadi je seveda zvečer bil problem zaspat, tko da je šele ob 21h dol padla...do takrat je pa dobesedno afne guncala (beri: stojiš v posteljici, se držiš za 'rešetke' in ker si že tko zaspan, da komi gledaš, se maješ kot kak teliček, ampak uležeš se pa ne
)...no, ko je le ugotovil, da v stoje ne bo mogla spat- ker se mora z obeme rokama držat in je potem ena roka premal za njeno ninico
- je končno omagala. V sobi diši kot pri Pehti, olje 31 pa materina dušiva, v nosek sem pa po nasvetu apotekarce mal Olinta špricnila (ima 'hialoronsko' kislino, ki vlaži sluznico )...upan, da bo nočka kaj bolj mirna.
Mirno nočko želim tudi vsem ostalim polnim noskom, pa vsem zobkom na pohodu, pa vsem nočnim žurerjem,.....skratka vsem nam
Ketrin je vse lepo pokomentirala, ampak ne bom kopipejstala, se pa pridružujem.
Nile, ja vi pa imate 'srečo' ...upam, da se čimprej znebite vsiljevalcev
Trnuljčica, super si da tkole organiziraš, škoda pa da ostale štejerke niso zagrete, še vseeno pa upam da se uspemo dobit.
Joan, upam da bo princ kmalu boljš, pa da ne bo nosek preveč nagajal
Aprilska, uspešno stiskanje....pa na kateri koli strani že bo
Speli, super za vašo čveko.....a mi lepo ko veš, da so besede namenjene tebi... jaz to še čakam...če mi prej ne pobegne
Kje pa je kaj Srečka?...pa Barby tud manjka ja
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....