In končno čas za moje bejbe, carice mamice!
Ketrin upam, da bo reset deloval vsaj za ponoči saj podnevi se še da zdržat brez spanja naših bejbijev..če ti je kaj v tolažbo, naša je tudi ŠeLe zdaj zaspala od jutra, madonca no, pa tko jo dlesni al zobki matrajo in to je za pošizit, je treba skos jo met na rokah. Pa še vedno joka bošče malo. Noč je bila spt katastrofa, kar bele pikce sem že vidla proti jutru ampak sej bo. Ni vrag, da ko ta zobek al dva nehata težit, da se vrnemo na stara pota.
Krista - pa saj tudi gumica ni tko švoh no, če si orenk zagret še porajtaš ne
. Še vedno ti preostane metoda pazi. Če upaš
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena
čestitke Tomažu za obmesečnico. madona res sam še mal pa bo 1. svečka na torti-kam hiti ta cajt????
jest bom imela še problem z iskanjem novega posla, saj so me pri prejšnjem odslovili ko so izvedeli da sem noseča-toliko o tem da naj dvignemo nataliteto, zraven pa ni poskrbljeno za osnovne potrebe
Eko sva že dve taki..hvala bogu se nisem kaj dosti sekirala, ker sem bila presrečna,d a sem

. Pa sej se bo kaj našlo. Vse je za nekaj dobro - s Hano si bova privoščili (če bodo šoldi dopuščali seveda..ajde možek delaj delaj hechec) še eno skupno poletje, pol grem pa garat še za nazaj

.
Tomažek vse naj naj

za obmesečko, mami Posadka je pa ful pridna vse pokomentirala, tudi reportaža ne manjka. Kok so luštni tile "trgači pomagači".
Jabček - uporabljamo od Alverde baby ful priporočam (olje, za ritko mazat in za obrazek) je ful dobra kozmetika, čist natur (imajo un certifikat vegi blabla..) V glavnem notri ni nič teh derivatov nafte, parabeni al kaj so. Ni vrag, da ne bi pasalo občutljivi ritki. Žajfico mamo pa od Welede, tud kao neki natur. Komot prinesem vzorček, samo reci kam in kdaj.
Srečka & Iza - iz srca želim dobre rezultate in da mi ne hodita več po dohtarjih

(to pomeni, da naj gredo vse zdr. težave daleč stran od takih fejst bejbik kot sta vi2).
NiLe - tudi tebi želim enako in se strinjam s Posadko, da morda je res kaj na tem, da si podzavestno preobremenjena.
Sasy te popolnoma štekam...ko si neprespan, pa tečen pa tlele malo pojamraš in je koj bolje ane. Uživajte v pestrem dnevu!
Tasyo - vama šiba tale GH, žal ti ne morem pomagat z nasveti okrog avokada, ker še nič ne uvajam...no saj se ne mudi, ima Hana "šele" 5m. Ja šele ali pa že, kaj pa vem. Bol novo leto tik tak tukaj, pa pomlad in bomo pihali prve svečke. Uf bo luštno se dobivat z vami, ko nam bodo tamaučki lazli pod nogami hihi...
Miny se spomnim, da si prilimala slikco kako se nosite v kenguruju..kjut. In anj dodam, da odkar malo nosim v slingu ali kenguruju, je voziček čist brez veze, se tamala kar pritožuje, če je notri malo dalj časa.
Bi še kaj napisala, pa me čaka goraaaaa cunj za sortirat in oprat. Ja taklemamo tele dneve ne morem postorit ama baš ništa razen kosila in sebe stuširat..ves ostali čas gre za madam z enim zobkom

.