IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555
Clericv6 jaz tudi navijam za srečanje v CE, a greva midve kaj organizirat?!!!
Naša tamala trenutno spi v svoji posteljici. Celo noč je spala pri nama in pol noči na zizi (sem danes čist
).
Tudi pri nas. Sem se čist vsako uro zbudila, enkrat za dojit, pa zaspala, pa čez uro v posteljco dala, pa ta velik, pa spet dojit, pa ponovi vajo....kar neki....
Madona
big mamma, me je kar stisnilo ko sem začela tvojo drugo novico brat....uff..

bravo za spremljevalca...
Knjige_ Jaz imam: Otrok od rojstva do šole, ima obpisano kar permisivno vzgojo.....sem pa tud jst rekla da si bom kupla Z otrokom lahko sodelujemo....
s Kristjanom sva dons že kruh delala, pa če bo dež bova še piškotke spacal... Pa Razvajenost, rak današnjega časa, piše profesor na posebni šoli v Lj.....kar striktna....pa še kaj....itak je vzboja subjektivna stvar ko gre za tvoje otroke.....pri drugih si lažje pameten....pa še veliko drugih dejavnikov je, ki vplivajo kako reagiraš, služba, mož, starši...tvoje os. zadovoljstvo..
Ketrin, mene tud ful pogreje, če prleti dam, poje in leti za hobiji....če je delo - nič ne rečem, ampak da cel dan delam, pa čakam s kosilom da bomo skupaj, pol pa gasa....popizdim....no saj zdaj tega več ni....sem bolj sorte Jabolčka zgleda...

...ne kuham mule ampak kar hitro pokažem...
Posadka, hvala za info o Nadji in godu...