IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl
tko, zdej bo pa počasi treba mal poropotat, da se mali zbudi ... je treba še pojest (danes bo za zajtrk jabolko in korenček), pa se preoblečt, potem pa veselo na pot
A korenček daš ti kar surov? Jaz sem včeraj naši dala korenčkovo kašico za probat, pa jo je zvijal zvečer - se je zvijala (kot pri kolikah) pa jokala ko nora
, pa prdkala. Sem ji kar dajal ko je kar zevala pa mahala...napaka...mi bomo moral zgleda res počasa
korenček skuham. za danes sem že včeraj zvečer skuhala korenček pa jabolko (drugač jabolko samo naribam, pa je tko lažje čez noč počakalo, da ni blo treba zjutraj čarat

), pa spasirala in spravila v aventov lonček.
kar se zvijanja tiče, se mi zdi, da je več možnosti, da jih zvijajo te že pripravljene kašice kot pa nekaj, kar pripraviš doma. mi smo imeli z milupino kašico za lahko noč mal težav ... so se naše noči čist pokvarile

če ji pa ne pašejo tolk, pa bolj počasi, da se navadi
Srečka, Nal se tud igra z vrečko z vložki ... na previjalni, da ni vrtavka med previjanjem

se vidi, da sta z Izo na isti dan rojena
Speli, sem se spomnila nate na poti na srečanje, ko sem se peljala mimo Medvod
Malinca, če imajo kakšen bazenček prov za te čist male, bi jo jst dala v vodo, drugače pa jst osebno raje ne
Srečka, vsaj ugotovili so, kako je z Izinimi ušeski. čeprav bi bilo bolje, da ne bi blo treba "okraskov". pa eno

, da ugotovijo, da ni alergij

komentarji pod streho ... zdej pa F5 pa kej novega povedat