Helow
Katka, hvala za vse informacije
pa za smeh tudi
prijateljstvo ... mislim, da ni odvisno od spola ... tudi jaz sem se vedno gibala v pretežno moški družbi (čeprav najboljši prijatelj je pa prijateljica
), tako da imam precej kolegov, pa tudi kakšnega prijatelja. grem z njimi (oziroma z enim greva kdaj pa kdaj, z drugimi se vidimo na kakšnih koncertih ali podobnih zadevah) tudi na kavo in mojemu tudi povem, s kom sem in kje. zaenkrat nima pripomb
no, jih tudi nima za kaj imet ... je vedel, v kaj se spušča
pije naš mali zelo različno ... če mu dam sok, ga ponavadi spije kar precej ... čaja sploh ne mara (Žoan, otroški čaji so načeloma brez sladkorja, razen instant, tisti imajo vsi po vrsti dodan sladkor ali druga sladila). nekaj časa sem mu dajala mercatorjevega za otroke (janež in komarček), sedaj imamo doma od Alete jabolko korenček, pa mu niso čaji lih pri srcu
aja, voda pa kar gre, no ... če je žejen, potem tudi vodo pije
našemu malemu se je pa končno uspelo polulat v vrečko
sva imela cele travme, ker ne zna bit pol sekunde pri miru ... pa napopaj tisto vrečko na tisti mali lulček
no, uspelo je ... je mu pa tako vzela kri, da mu še zdaj teče
se je kar ulilo iz prstka, potem sem mu pa kar nogavičko dala gor, pa se noče čist ustavit ... je bilo že ok, pa sem dala stran in je takoj spet teklo
zdaj spi, pa upam, da se tačas tudi to umiri.
noči so za en drek
pa verjamem, da bo kmalu bolje
sem pa čist
... se je tašča spomnila, da še ni vozičkala našega
... pa je včeraj (kmalu potem, ko sem jaz šla na faks) prišla z vnukinjo, da ga bosta peljali ven ... baje je imela že grozne težave ga oblečt
in očitno sta ga eno uro vozičkali s pokončnim naslonjalom pa dali sta mu kruh za glodat
s tem, da je MM že prej povedal, da kruha še ne sme (se je kao nekaj bunila, da sem mu jaz dala piškot, pa ji je povedal, da je piškot namenjen
in da kruha ne sme), pa mu je vseeno dala kruh
in sploh ne bi povedala, če jaz danes ne bi v vozičku videla še enega končka kruha pa en kup drobtin
sem tolk huda, da ne bo več vozičkanja ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no, zlajala sem se, huda sem pa še zmer
imejte se krasno ... čakam, da se mali zbudi, potem pa gremo na sonček
aja, čestitke za nove zobke