IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Srečka, tudi jaz imam malo na sumu zobke...
nič ni videt, nič ni tipat...ampak naša je vseeno...no ja je madam dotankavala...žeja po včerajšnjem žuru...zjutraj pa plenica za mišice trenirat...prva valda...druga pa za nos...he he je dokazala, da ima prebavo kot tič...popoldne v usta, zjutraj ven...zeleno, ki te ljubim zeleno...ma sem prav hepi, da ne gledam stalno une rumene...5 mesecev je bilo dovolj...mi tale mavričen kolorit kar sede...
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Za dudo pa Nerota povprašaj
po krivem osumljen...mojster kosmatinec ve, da k dudi jegova kosmata njuška ne sme...
Iza se je odločila, da bo počasi začela trenirat atletiko...za uvajanje je namesto krogle, diska, kladiva ali kopja izbrala disciplino: vrzi dudo...pa zraven še dodatek k težavnostni stopnji: na najbolj skrivno mesto...jeeeee....nov rekord: 20 cm v dolžino...50 v globino...pa VI težavnostna stopnja...kaj pomeni težavnostna stopnja:
1. mama odmakne previjalno...
2. mama premakne posteljo...
3. pri tem podre stojalo in ven pade 100 dud ki jih ne maram...
4. mamo spravim na kolena da puzajučim korakom doseže dudo (aaaa tkole ona hoče, da se jaz plazim???!!!???)...
5. pospravi vse nazaj...
6. umije dudo...
delaj mama...zakaj pa misliš, da te imam...
no madam so odpali prvi podaljšek...pa že malo nadlegovali kosmatinca tako da je se je le ta odločil za taktični premik...
sedaj grem pa jaz malo moje kuharske mojstrovine sprobat...jabolko 5. poizkus...mogoče mi pa rata....bom mal božičnega praška vrgla noter...pri Brini je včeraj zelo očitno palilo...let me see this on our dother...
se beremo več kasno...
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur