IZVIRNO SPOROČILO: zolika
Je pa po telesu dobil drobne rdeče pikice?!?!?!? Je kateri kaj znano?
čisto normalno pri majhnih otrocih, ki so imeli vročino...ko vročina gre se na koži pojavi osip...točno to kar se je Vidu...kar brez strahu...tako kot je prišlo bo tudi izginilo..
drugače smo pa mi s5 doma...smo Dašo peljali na plavalni tečaj...pa Nerotu kupilinovega flexija...sedaj pa Iza že išče pravo pozo za spanje...Daša tudi spi...mi pa čakamo Trenja, ker je danes za nas zelo dobra tema: Otroci s postaje Zoo...tega me je najbolj strah...da kdo ne zapade v mamilarske vode...Matevž je športnik in hvala bogu ni časa za ulico in za to da bi zašel v kako čudno družbo...punce bomo pa še morali vzgojiti...
Tasyo...so nekateri otroci taki...in takih jaz ne mram...pa ne otrok...niso nič krivi...samo v napačnem duhu so vzgajani...posesivni do amena že sedaj..valda se pa mamici fino zdi kaj ne, ko misli, da jo ima otrok rad...ampak to ni ljubezen...to je lasteje...enako z igračami...
jaz že sedaj Izo nekako učim, da deli...Daši je pa včasih kar težko...ampak potem, ko vidi, da brez problema lahko vzame kako Izino igračo tudi ona popusti...mpak po mojem je to res stvar vzgoje...
kar se pa tiče vpletanja...jah vedno pridi tja z dugo lanino igračo...in ko bo hotel vzeti reči: ok pustimo da pogledaš in malo vzameš ampak eno tvojo daj toliko časa Lani...ker veš ni lepo to kar delaš...to povej otroku tako, da bosta slišala tudi starša...v bistvu jima boš dala vedeti, da ne odobravaš...ne boš pa direktno v konfliktu...
ketrin...najs pejđ...če bomo kaj rabili se bomo na vas obrnili he he...pa wb...
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur