Dober dan!
Tašča kuha, jaz pa sem lahko mirno pred računalnikom.
Ajvy, uh, slabosti v trgovinah pa niso ravno fajn zadeva. Jaz raje takrat ne grem, ampak vsaka ti čas, da si uspela vse nakupit, kar si želela.
Pa hvala za pestke jutri!
Še dobro da ene že nakupujete za dojenčka, midva nimava še čisto popolnoma nič
Moj tako ali tako pravi, da dojenček ne rabi ničesar kot posletjco in voziček pa eno malo omarico, tri kompletke oblek in to je to
No ja, upam, da bova vsaj sobo naredila (ker imava res ogromno prostora) in še kaj drugega kupila. Ne vem zakaj moj dec tako špara tam kjer ni priporočljivo. Da se pa stokrat nekam zastonj pelje, ali pa celo kar tako za hec kdaj kam gre, prevozi npr. vso Pohorje
Anonimna, jaz imam tudi kdaj take misli (sploh če slišiš kakšno takšno zgodbo o smrti ali bolezni otrok). Res se nesreče dogajajo in nikjer ne piše, da nas ne more kaj doletet, ampak misli pozitivno, vseeno se 95% otrok pri nas rodi zdravih, kar pomeni, da imaš veliko večje možnosti imeti zdravega kot pa bolanega otroka.
Saj kdo ti pa garantira, da ne bo kasneje užival droge, zbolel, da bo problematičen ... tudi tega se je za bat, ampak če bi človek takole mislil, bi se lahko zaprl v steklenico in od tam samo prestašeno gledal v svet. Živjenje je lahko tudi zelo lepo in točno takšno, kot si ga želimo - finta je v tem, da nesreče bolj intenzivno doživljamo kot pa srečne trenutke, zato imamo občutek da jhe nereče in nevarnosti veliko več.
Ti lepo pojdi malo v gozd na sprehod in poslušaj naravo, pa boš videla, koliko življenja je v njej - zdravega življenja.
Punce, jaz sem pa ugotovila, da res veliko več pojem, kot sem prej
Kar tri sendviče sem včeraj zmazala zvečer.