IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
birdy, kolikor sem razumela si teologinja?! Midva z mozem tudi (uni program lj). Kaj pa ti? Kako je svet majhen hehe. Ce rabis kaksno gradivo al pa pomoc kar povej, ker je moz absolvent in imava doma shranjeno kar precej gradiva in knjig.
Kot vidim nisem edina, ki bo imela samo 2 ultrazvoka, oziroma sem ju ze imela. Malo me je ze skrbelo, da samo moj ginekolog skrtari, ker so okoli mene tri znanke pred kratkim sle skozi nosecnost in imele ultrazvok na vsakem pregledu. Pa se preglede so imele na 4 tedne, mene pa naroca na 6 tednov.
Mali vztrajno brca, tak da ne stejem brc...jih je veliko...je pa res, da je bolj aktiven pozno zvecer, cez noc in zjutraj.
Kaj vasi malcki so ze pravilno postavljeni? Moj je se vodoravno (cutim, da me se nic ne brca v zelodec in rebra) in me zanima v katerem tednu se je vam pravilno postavil in do kdaj naj bi se, ce se seveda odloci za to hehe.
lp
Ja, pa sem res teologinja, a vidva pa tud???

A sta se na faksu spoznala

?
Zaenkrat gradivo še mam, ko mi bo pa manjkal pa te res kontaktiram

Jst sem tud uni, enopredmetni v Ljubljani seveda.
Sicer sem jst šele prvi letnik, tretjič. Prvo leto sem zabluzila, drugo leto sem mela porodniško, letos pa končno packam skupi tale letnik. In upam da mi ga bo uspel letos narest. Ker res ne bi bla še četrtič vpisana.
Ker letnik si pa ti, verjetno že zelo na konc, kak peti? A je blo težko, kako se ti zdi?
Ja, svet, sploh pa Slovenija je majhna in kar hiter koga tkole spoznaš.
Lev- 3.12.2010