IZVIRNO SPOROČILO: petrap
katjusa - super
, moj pa na začetku je še kaj naredu, k je bil ful vesel da nama je končno kaj ratal, k sva se kar neki časa matrala, sam zdaj je pa kar pozabu...mu je zadnjič še tast reku kako lahko mene pošilja naokrog, k gre on veliko lažje...
..se mi je tko fino zdel... ma res, sploh konec tedna ne morm nč več... vedno pravim, da bom med vikendom počivala, pa vedno kaj najdem za nardit...med prazniki prejšen teden, sem ga 2 dni prosila, da pobeli spalnico...pa ni hotu...je raje igrce igrou...in sem jo popolnoma sama pobelila...pa je vedu da sem ful utrujena, pa tud vprašou ni, če mi kaj pomaga..še ko sem ga prosila, da mi posteljo premakne, se je tko jezil, k je mogu it vstran od igrce...no seveda sem pa mogla počakat, da je končal, ker vmes se ne da prekinit
ma res ma kake čudne no
... kaj čmo...
bi rad izkoristil čas pred februarjem...... joj eni so res čudni jet tega ne razumem

moj je pa tak priden in k čem kej nrest takoj prleti za vikend celo stanovanje pospravi.... jst delam sam tako delo bolj k se ni treba veliko sklanjat al pa da lahko celo sedim in npr. perilo zlagam..... Blagor men res

sej pride kdaj da s emu kej ne da pa se zmenma da boma mal kasnej sam nikol mi ni treba pa sami kej... tud florjana jst mu vodo naštimam ga dam v bano pol se pa tak nekaj časa sam kopa pol ga gre pa moj umit in zrihtat za ajat jst sem mleko prštimam.... edin zadnič enkrat k ni mogu sme jst malega skopala drgač ga pa vsak večer on zrihta
pa včeraj sem sama posesala po tleh k je moj letak delal če katero zanima (da si ob tej priložnosti nardim mal reklame

) link do našega letaka
KLIKNI...
zdej si grem pa naprej kosilo kuhat pa jest sem lačna k volk.... pol dobim pa še en obisk popoldne še ena sošolka pride

(iz faksa) se nisme vidle že juhuhu časa:)
Mene pa ful kislina matra

dons se sploh ne neha ne vem kaj je zdej to..... do večera bom zdržala pol pa če ne bo nič pomagalo bom pa rennie vzela, da bom vsaj spala.....
Pupka kolk si se pa zredila da te je dala na dijeto? al te je dala zaradi otekanja nog? Sam da je z otročkom vse vredu ti se pa tud pazi da bosta oba v formi za februarja ko bo treba rodit