Dober večer!
Jaz vas sploh ne utegnem brat, kaj šele kaj napisat. Če pa je tolk dela ... ma ne bomo jamrali kajne
Uglavnem - pri nas nič posebnega, delamo s polno paro. Danes sem uspela kupit nekaj bebikovih cunjic - KONČNO!! In to tako lepe, da jih kar ne morem nehat gledat.
Počasi se bom začela obremenjevat z nakupom vozička in stuff ... oh ja, kar minila bo ta nosečnost, včasih kar pozabim, če ne bi bilo trebuha, res ne bi vedela.
A veste, kako nenormalno paše, da sem abs - ne rabim teh neprezračenih in smrdljivih predavalnic trpet po cele dneve ... pravi balzam za dušo in telo, tako da te majchy, čisto razumem glede bolečin v riti in križu
Katjuša, vi pa res ekpres tole ... jaz tudi študiram na prodajo mojega, ampak to čez 4 leta, upam, da bo do takrat zdržal.
Se mi zdi, da se tamali avti zelo hitro prodajo, ker midva sva najinega 1 mesec
Ajvy, mene tudi že pošteno brca, sploh k imam mir, na večer, si on privošči - ziher si misli, ti mene "masiraš" čez dan, k niti ene minute ne moreš počint, zdaj bom pa jaz tebe.
Glede UZ - lari fari, to je samo izgovor za nekatere, k ne vedo, kako ga uporabljat pri močnejših.
Zdaj pa grem za knjigico - en dober roman bo prav pasal.