jutro...evo se prehranjujem...potem pa grem počivat, ker sem ponoli salbo spala...je imela TArja svojo žurko...pa ji ni za zamerit...saj zaradi zamašenega noska, ni mogla lepo spati.....ah ta moja pupa
Katjuša...sej tudi nov dan mi ni č ne pomaga....ne me narobe razumet...samo trenutno sem full v bad-u,,,,čaka me razrešitev stanovanjskega problema....in ne vem kako se bo izšlo.....lepe besede ne pomagajo, ker je vse odvisno od enega samega človeka.....
Glede prebiranja sem pa predvsem mislila na vse tiste, ko me nekaj vprašajo, potem pa niti ne preberejo....
jap, si sklerozna.....
Drugače sem se pa hecala to od sexa...se opravičujem ,če sem te užalila, to ni bil moj namen,....
Majchy...hval za hruljenje, ampak res ni bilo potrebno....sem napisala .da sem izredno slabe volje....nisem htela nobenega nič užalit....sem pa že od nekdaj taka ,da povem kar si mislim....čeprav sem potem zbombardirana....tako pač je....
BAlonchy.....upam, da ti šiht čimhitreje mine in da boš uspešno zdržala.....jst sem v prvi
delala 16 ur, dva dni zapored, potem pa tretji dan 14...sem mislila ,da me bo polomilo....ampak ti vsaj uživaš v svojem delu, tak da ne dvomim ,da ti ne bi uspelo....
petrap
hvala...sej veš kako je, ko je človek potrt, ampak resnično potrt in žalosten....je včasih še preveč občutljiv...no, že cmeram
Vesnozaver.....no, vsaj zanimiv pregled je bil....a vi že veste, da bo fant in to Aljaž---kako lepo ime!!
Brkn...ampak ti si pa res vzor pridnosti...prosim, dase malo bolj zgleduješ po meni
, in veliko počivaš
tako...zdej grem pa počivat, da bom lahko brkn za vzgled.....
sploh ne morem verjet, kako me ta stvar mori....groza...ne morem spat...ne razmišljat...k se mi zdi ,da se vrtim v krogu....ah aj...se bom raje umaknila...da ne bom še keri zasrala dneva.....lp...