IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
No glede Ikee js vem, da so jo spomladi nekaj prenavljali, ampak je bila vseen odprta, le gor v prvem nadstropju, ni bilo toliko razstavljenih predmetov.
Drugače pa bpva tudi midva šla v Ikeo, ampak nekje decembra, ko bova šla nakupovat za
, zdej bova najprej sobo naredila. Drugače pa je Ikea odprta v sobotah do 18. ure, vsaj tako imajo v katalogu napisano.
jst sem tud misla da bomo šli v decembru v akcijo za komodo no zdej smo se pa odločli še za ta dvosed in če dobro premislim je gibanje nosečnice v zadnjih mesecih lehko precej oteženo... vem kako je blo v 1. tak da ne upam reskirat in grem raje zdej prej čaprav kot sem že enkrat rekla v 1. sem imela težave od začetka in to nosečnost res uživam lahko hodim, lahko sedim, lahko se z avtom vozim in pri vsem tem nimam nikakršnih bolečin
Ajvy se mi je zdelo da me malo dražiš.... ajd pridi bliže da te

. pa hvala za nasvet okol sirupa bomo probali s čebelico majo..... ker res nimam blage veze o teh stvareh.... a to se dobi sma v lekarni al tud kje drugje.... tebi sme še dolžna recept za tist smrekov sirup.... tega pa nisme pozabla (lahko sam da sem kej pobrklala) sem mami že rekla pa pol vedno pozabim da mi ga dejansko da.... sicer pa se ga zdej tak ne da nardit to je treba spomladi k so sveži vršički....
pa kr nekaj vas je k se pohvalile dvosed za Florjana sem vesela da vam je všeč in ko ga bomo imeli doma vam še kako slikico prlimamo kako zgleda uživo...... in kolk je funkcjonalen upam da bo tak k sem si zamisla... torej pravi mali igralni center
Zorica če bi prej vstala in ne šla na kavo in nebi sedela dolgo na sončku in nebi dobla obiska bi bla zdej čist na tekočem

se mal hecam no sam mene npr. noben ne obišče in mam čas cel ljubi dan tle smetit tu pa tam grem kej nardit al pa se mal s Florjanom igram sam vmes lahko tud tle čekiram ker sma tak notri in se tle v dnevni igrama
ja za MŠ je pa res mal pozno.... no ne vem kak pr vas traja sam ponavad je 1-2 krat tedensko in se kr zavleče za kak mesec.... ko sma mi2 bla sma hodla januarja in je bla ena k jemela rok 5.2 (moja znanka) pa ji tud ni ratalo zaključit je rodila konec januarja tak da mislim da je eno predavenje in pol še telovadbo (priprava na porod, dihanje... zamudila) poklič še enkrat pa povej kaka je situacija in če res ne gre prej...... sicer pa če je kje blizu še kak drug ZD lahko greš tud drugam.....
Birdy mene moj G tud kr naprej straši da bo drugi še večji in me je resnično malo strah sej porod ni bil hud sam G je mislu da naravno ne bo šlo bojda je imel velik trebušček

poskušam ne mislt na to in jem več k sme v prvo čeprav je G reku da se ne smem veliko zredit ker bo drugi še večji no sam v 1. sem se sam 10 kg zdej s ebom pa več da vidim ker moje mnenje je da hrana ni povezana s težo otroka...... sma pa mi2 oba okrogla tak da je to v genih..... a ti maš kako idejo kako obdržati otroka pod 4 kg oz manj k je blo prvič? pa tud želim si imet dojenčka tak je bil pa že kr v začetku cel dec in je že kr kravce pasu..... glavo pokonci držal..... sej sem bla takrat ful ponosna sam tako hitro je vse skupi pol šlo naprej....
Jst sem si pa dons kopel privoščla ma mi je psalo

sam zdej bojo vedno bolj redke k se že težko valjam po banji

najteže se je pa iz ležeče v sedečo spravit ker se trebušnjaki ne smejo delat.....