IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska
Na tvojem mestu pa bi poklicala še enkrat in vprašala kako je s to zadevo glede pregledov in plačevanja
Zakaj

pa plačujemo dodatno zdravstveno zavarovanje

, potem pa govorijo o pravicah nosečnic in mamic.
Po moje tudi če ima koncesijo, če si noseč - gre lahko iz javnega zdravstva denar - pa ne glede na to kako te naročajo.
Jaz imam sicer zobarco koncesionarko, pa do sedaj še nisem nič plačala (res je da že full časa nisem bila pri njej).
Glede pregledov pri ginekologinji - moja (tista h kateri sem prej hodila) se je šele sedaj, ko sem

spomnila, da je minilo že full časa in da mi morajo bris vzet ; potem pa govorijo o posebnih programih, ki vabijo žene na preglede),

prej se pa ni spomnila (tud ko sem spraševala kdaj) al kaj - joj oprostite, ker se razburjam. Tako da sem se odločila, da bom po porodu kar vsako leto šla na samoplačniški pregled. Pa močno upam, da sedaj z brisem ne bo težav (sem jih pa že imela) in sem bila 100 % prepričana, da nam pripada kak pregled več, pa sem se očitno zmotila.
(no zadnji bris mi je vzela 2004 - po porodu (2005 sigurno ne) in ko sem jo spraševala enkrat kdaj mi ga morajo spet vzet , je rekla 2009??? Men se zdi da je to več kot tri leta ) .
Joj, šele sedaj sem se zavedla da je res minilo že preveč časa od zadnjega pregleda

pa upam da bo vse ok.......
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 9.10.2008 13:01:03 >