IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Jaz bom potrdilo zahtevala na naslednjem pregledu, ko bom v 25.tednu
nekje, da bom potem čimprej oddala potrebne papirje na socialno, v službo.....
Jaz sem malce leva glede papirologije in urejanje dokumentov. Če prav razumem, je potrebno potrdilo o predvidenem datumu poroda od gin. izstaviti na socialno (za porodniško nadomestilo, paket) in v službo (za porodniško nadomestilo), in sicer dva meseca pred PDP. A še kam?
Še eno vprašanje mam, a nam, ki gremo v porodniško že maja pripada regres?
Kako boste uredile pa z dopustom?
Drugače pa vidim ste ka pridne z nakupovanjem, ali pa vsaj z razmišljanjem o nakupih. Jaz sem še vedno neodločena;
voziček - nazadnje me je navdušil tale:
http://www.baby-boom.si/vozicki_otroski_babyboom_domov.html, tudi zaradi cene. No drugi adut je pa Peg Perego - kombinacija košare, vozička in lupinice.
Posteljica/zibelka/košara - mislim, da bomo štartali kar z posteljico, moj pravi, da bi kupila kar 70x140, pa bo nekaj časa mir. Čeprav meni so pa zibelke všeč. Ampak ko smo spet pri stroških, ne le za zibelko, tudi posteljnina ni ravno poceni. Mislim, da bova šla v šoping v IKEO, ker če je tu posteljnina 80-90 evrov, je tam pol ali še več ceneje.
previjalna miza;jaz bi sicer imela tisto veliko (Lana, Lip Bled), ki je pri recinku še najbolj ugodna. Ampak potem bo morala biti v sobi-spalnici. Kar mi pa nekako ne gre, raje bi si jo postavila v kopalnico, tam kjer imam zraven vodo.... Tako da sem tudi še neodločena.
Za nekatere stvari sploh ne vem kakšne rabiš ( dude, flaške, respirator za nos,...)
In nazadnje....punce, ki so že mamice mi pravijo ČIM mANJ KOMPLICIRAT!!!
Se strinjam. Ampak kompliciram pa še vedno

.