20.02.2009, 14:01
1231
Ma gre dol stranska stranica postelje, ker tudi jaz sem bla prepričana da to kupim, samo nevem če gre stranska stranica dol?
Kašne so pa cene jogijev?
dreamhorse in nova10ka čestitam za dobro opravljeno morfologijo in za razkritje skrivnosti spola.
Fragola kako misliš če gre stranska stranica dol?
Pri mladinski posteljah se lahko odstranita stranici, ko je otrok večji. Vse take postelje so dimenzije 70x140 in imajo polni končni stranici.
Rose pa je dimenzij 60x120 in lahko dvigaš in spuščaš stranico, ni pa mišljeno da bi jo odstranil in iz nje naredil mladinsko posteljo.
Kolikor sem gladala cene jogijev pa so od 35 € - 100 €. Midva razmišljava da bi vzela Baby alergo http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158170 , ki jo imajo do konec meseca Pikapolonica znižano za 65,99 € in zraven dobiš že nepremočljivo prevleko.
Ta jogi je tudi ena mamica na forumu pohvalila, na žalost se ne spomnim katera.
Gledala sem tudi en jogi s fedri me Baby centru in stane 98€, samo res ne vem kaj je boljše za otroke.
Niso mi pa preveč všeč jogiji za bambusovi vlakni, ker se mi zdijo pretrdi. Najcenejši jogiji pa so po mojem mnenju čist premehki.
To je samo moje mnenje in nisem strokovnjak.

, drugače vse ok
. je rekla, da pazim na to, da nisem dehidrirana in naj jem banane za kalij in naj se ne sekiram zaradi bolezni, ki jih sploh še nimam
ali je imela katera od vas med nosečnostjo že kakšno črevesno virozo in kako so zdravniki odreagirali?
mora imet
...
Boš kaj kupila tam? Jaz cenejše posteljnine nisem zasledila pri nas.
.