Ja skrbi. Js tislim, da jih imamo vse. Ko sem zvedla, da sem noseča, sem se sekerala do prvega pregleda, če bo ve OK. Sem bila takrat na UZ in videla pikico, pa me je to pomirilo samo za nekaj časa. Potem se je počasi približeval datum NS in sem se sekirala, kakšni bodo rezultati in kaj naj naredim, če bo kaj narobe. No pa je prišel tudi ta dan, G je nekaj cincal glede rezultatov in me popolnoma prestrašil, da sem se zaradi tega sekirala še pa še. Itak sem vmes komaj čakala, da bodo minili tisti prvi trije meseci, ko je nevarnost SS večja... Potem je počasi prišel čas, ko bi mogla začutit prve brcike, pa jih kar ni in ni bilo. Je bilo sekiranja zaradi tega. Pa potem pred morfoločijo, še več sekiranja - če bo vse v redu, ali se prav razvija. Zdej pa vsakič, ko pride dan, ko je malo bolj mirna, spet sekiranje... Če je pa zraven še kakšna čudna bolečina, pa sploh...
Itak, da takšno sekiranje ni najboljše, samo kaj ko si ne moreš pomagat. Človek si tok želi, da bi bilo vse OK. Počakajmo, ko se bo približeval porod, takrat bo šele skrbi
Biba
za morfologijo.
Mojjaka upam, da bo bolečina čimprej minila.
Pozdravček, M