Zadnji članki

Balzam za ustnice in krema za roke
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sistemu?
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

sem pa tudi zelo previdna če so stvari dovolj pečene(meso)-to imam pa še od prej v navadi, da more biti prav pečeno
. Pravijo da nosečnica bruha oziroma ji je slabo takrat, ko jo telo opozarja da nepravilno je. Po tej logiki itak telo samo izloči tisto kar mu ne paše oziroma kar bi škodilo otroku. :)
da bi pazla za hrano. Važno je da se jaz dobr počutim in da jem kar meni paše. Pijem pa donat, ker imam težave z zaprtostjo
. Pol pa vsakič ko grem na wc mislim da bo še kej druzga ven padl
. Sem si pa dons že kupla dva nova modrčka. Objemčka vsem
. Zoga
), ker bo dete v nasprotnem primeru junk food manijak.
mi je zasmrdela samo kitajska hrana, pa čeprav sem bila prej tam vsaj 2x na teden, zdej se pa odločam o kosilu ene pol ure prej, ker,če mi zjutraj neki paše mi bo ob dveh popoldan že smrdelo. Tko kot včeraj. Zadišala mi je zelenjavna lasagna, ko sem jo pa spekla, mi je pa bešamel v njej tako smrdel, da sem skoraj šla bruhat. Ta druga nosečnost je kot noč in dan v primerjavi s prvo.
frčafelca (1
0 ) 29.10
(?
(?