IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
A zaradi vnetja? Dej prosim malo več napiši. Jest sem imela včeraj pregled in sem povedala za težave in je ugotovila, da imam glivice. Sedaj mi je dala canesten vaginalis. A je to lahko nevarno za plod? Pa še srčka še ni bilo, tko da me je kar malo strah. Kdaj naj bi se pa že videl srček?
Živjo!
Bom pa še jaz napisala, kakšno vnetje je bilo. Sploh ne vem kakšno je bilo, niti ne vem in tudi G. ne ve, kako je prišlo do tega. Jaz samo vem, ko sem bila v 17T, sem šla na WC in pok, voda mi je odtekla. In to je bilo. Brez krvi in brez bolečin.
Pa naj vam povem še to, da sem danes bila na 1. pregledu in sem prijokala domov. To pa zato, ker imam poleg pikice še cisto na maternici. Je G. rekel, da ni nič hujšega, vendar me je vseeno strah. Rekel mi je, da bo po vsej verjetnosti sama izginila.
Potem sem mu pa še povedala za povečano količino belega toka, ki ni vedno beli, ampak je tudi zeleni, rumeni, oranžen ... pa sem dobila ene vaginalne kapsule za en teden, ki pa niso canasten. Mogoče mi jih je dal tudi zaradi 1 ss-ja. Dal pa mi je Gyno-Daktarin. A katera pozna to?
sedaj pa imam pregled 14.11.
No, to bo vse za danes, al pa za sedaj.
lep večer!