IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Jaz imam pa jutri NS in me je malo strah.Pri Žani ni bilo vse uredu in sem mogla iti še na Polikliniko dati kri za dvojni presejalni test.Test pa je pokazal da je vse uredu.Upam da bo tokrat drugače in bo že na NS vse uredu.
Tako še naslednji teden sem doma potem pa grem delat.Žana je pa danes grozno sitna.Kar naprej nekaj joka in hoče imeti.Prav grozno je včasih.Ampak kaj hočemo.To so mali otroci.Je drugače pravi srček.
Bačko, držimo pesti, da bo jutri na NS vse v redu!
Jaz sem pa še vedno v službi. Letos delamo samo do 19.12. in sem se odločila, da bom do takrat poskusila zdržati. Nameravam iti pa potem malo na bolniško, bomo videli, kakšno bo počutje.
Naša dva fanta sta bila pa včeraj popoldne za znoret sitna. Starejši ni nič spal v vrtcu, kar pomeni, da je potem siten celo popoldne in mu oči kar obrača

Vedno ga prepričujem, da se mora potruditi v vrtcu, zapreti učke in zaspat. Potem pa enkrat rata, drugič ne.
Mlajši si je pa zapičil, da bi gledal risanke. Čisto je obseden z risankami

Ko ju pridem iskat v vrtec, mi najprej reče: A boš dala doma risanko???!!! Potem jih komaj prepričam, da gremo malo ven, na zrak. Včeraj mi je še ratalo, ker je zunaj še malo snega in smo se kepali. Ampak kaj, ko se tako skregata, in začneta v glavo metati sneg, potem pa jok... Ampak kot praviš, to so mali otroci in tudi oni imajo svoj prav.
Je pa najlepše, ko se skregata, in mami začnepametovati, da se to ne sme, da sta prijatelja, in se potem objameta in lubčka data. Res sta srčka!
našega telesa."
(Elizabeth Stone)