writing-img

RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>>

clock-img

13.10.2008, 20:00

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Ojla!

Aleksandra silvija - user posted image user posted image user posted image

Lunca14 - user posted image user posted image user posted image

Malčkom in malčicam za mini rojstne dni - user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina 28 - jaz bi tud pesmice, mogoče je pa kakšna taka, ki je ne poznamuser posted image

beyba - tvoja pikica je tud ful user posted image user posted image user posted image

Ninny, a ste bili danes cepljeni? Če ste bili ena user posted image  da ne bo neprijetne reakcije.

Midva z Lukasom še ne bova začela z gosto hrano, sva se danes spet začela dojituser posted image user posted image . S pripomočkom za dojenje SNS sva bila danes kar uspešna, upam da nama uspe in da čimhitreje čisto prenehava z dodatkom.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.12.2008 21:30:17 >

clock-img

13.10.2008, 20:00

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Mi smo pa :enej prehlajen,ful kašlja,nekaj,ga pri luliju boli,pa ne vemo kaj,je bil pri dr.pa ni nič ugotovila,Maj je na antibiotiku,in ima priprave jutri,če bo kri v redu-levkociti,na operacijo žrelnice,mandljev in korektura nosu-zato pa mam krizo,sem ful živčna,tako mali,pa bo na operacijski mizi.Upam,da bo vse ok.Lun je tud nekaj prehlajen,sedaj že malo kašlja,je pa tak dobrovoljček,da bi ga kar pojedla,pa še vedno pridno papca.

Lunca držim pesti, da se vse najlepše izteče.
Vem kako to zgleda ko je otrok na operacijski mizi in točno vem kako se počutiš. srečno in vse bo v najlepšem redu.user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

13.10.2008, 20:01

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

uuuuuuuuuuuuuuuu, kaj že moram nardituser posted image

oooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

13.10.2008, 20:02

clock-img

Anonimen

Ninny, a ste bili danes cepljeni? Če ste bili ena da ne bo neprijetne reakcije.

ja, sva bili.Zaenkrat ni kakšne vročine, edino celo popoldne mi je prespala.

clock-img

13.10.2008, 20:04

clock-img

lonapo

pencil-img

907

lonapo- jaz sem te pogrešala, pa skoz pozabila to omenit . Sem pa danes imela namen in si me prehitela

Hvala, hvala user posted image user posted image ,vsaj nekdo ki misli nameuser posted image .

Alea, kaj pa še daješ Izabeli za GH?Zanima me iz firbca, ker men počasi idej zmankuje.

clock-img

13.10.2008, 20:04

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Super za Emo. Saj meni je P rekla da je zelo redko kakšna reakcija, ker so taka cepiva. Pri nas tud ni bli nič, HB.

clock-img

13.10.2008, 20:11

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

lonapo: a ti to kaj soliš?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

13.10.2008, 20:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ninny, a ste bili danes cepljeni? Če ste bili ena da ne bo neprijetne reakcije.

ja, sva bili.Zaenkrat ni kakšne vročine, edino celo popoldne mi je prespala.

ja ninny men je tud Žan prespal celo popoldne ko je bil prvič cepljen...pa sam 1x sem mu obkladek menjala,pol pa ni blo več potrebe..no sam da je Ema že pri zdravju...user posted image

clock-img

13.10.2008, 20:21

clock-img

lonapo

pencil-img

907

lonapo: a ti to kaj soliš?

ne nič, se pa ful kremži zraven. Ko sem mu dala pa mojo špinačo za probat-ki sem jo solila, je pa hotel še jestuser posted image .
Mislm, da lahko mal soliš. Jest mu bom tud zdej naprej. Če veliko pije zraven, ni panike.

clock-img

13.10.2008, 20:32

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Jaz sem pa našima tavelkima hrano vedno mal solila, ker se mi zdi da je drugače zelenjava kot za user posted image .   user posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 20:35

clock-img

Anonimen

lonapo kako narediš špinačo?

clock-img

13.10.2008, 20:35

clock-img

alea01

pencil-img

2902

evo, sem tričetrt ure sedela ob sveči in gledala v luft. so majstri prerezali kabel in ni bilo elektrike in je pol moj moral zdaj to polotat in zdaj spet vidimouser posted image . Je pa še razžagal stara okna in imamo tudi toplo vodo. aja, pa še lotil se je popravljat peč na olje. ni kaj, vse zna poštimatuser posted image user posted image

Jaz sem šele danes začela s korenčkom, ki ga je kar ene par žlic lepo popapcala. Sem pa j idala najprej mlekec, da je potešila lakoto, pol korenček in še poobedek je dobila mlekec. Ene par dni ji bom še dala korenček, pol bom pa tle težila, ker itak nimam idejuser posted image .
Priporočeno je, da se zelenjavi doda kakšno kapljico olja ali masla, ker določene vitamine, ki jih vsebuje zelenjava jih telo vsrka le s pomočjo maščob in tako bejbi dobi tudi dovolj energije

< Sporočilo je popravil alea01 -- 13.10.2008 20:37:01 >

clock-img

13.10.2008, 20:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Jaz sem pa našima tavelkima hrano vedno mal solila, ker se mi zdi da je drugače zelenjava kot za user posted image .   user posted image user posted image

jaz tudi, čisto malo

clock-img

13.10.2008, 20:56

clock-img

Anonimen

nevem al se meni samo zdi al ta forum tko zaaaspaaan postaaajaaa.....user posted image tolk prjavljenih pa nobene gor...user posted image

clock-img

13.10.2008, 21:00

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

jaz skoz čekiramuser posted image user posted image , sam se vmes še z user posted image  pogovarjam.

clock-img

13.10.2008, 21:01

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

jaz skoz čekiramuser posted image user posted image , sam se vmes še z user posted image  pogovarjam.

po MSN

clock-img

13.10.2008, 21:03

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

taanikaa, kam si se pa zdej skrilauser posted image user posted image

clock-img

13.10.2008, 21:05

clock-img

Anonimen

tuki tuki semuser posted image ..kaj bo dobrega? kako lukas in krčeki? a mi lahko mogoče ti poveš kako naj naredim špinačko?al z mlekom al z vodo?

clock-img

13.10.2008, 21:08

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

taanika, jaz bi jo z mlekom, kar z AM.

clock-img

13.10.2008, 21:10

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

krčkov pa zdej HB ni, drugač pa kapljice sedaj uporabljam pri dojenju na začetku, da zagrabi, pol je pa ok.

clock-img

13.10.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

jst sem pa ravno študirala kaj pa če bi jo s prekuhano vodouser posted image ,ker AM je že sam tko redilen,pa bi ravno zarad tega na vodi...pa bi mu dala pač kolk bi hotel pojest špinačke pa pol še AM namesto 150 ml,kar je cel obrok,samo nevem 90ml...odvisno kolk bi pojedel..ful nevem kaj nardit
a veš kr mi tud špinače nebo nevem kolk pojedu..par žličk,pol pa še AM povrhu,kr nevem no da mu z AM nardim špinačo pol pa še sam AM povrhu...user posted image ..kr jst grem ravno zarad tega k je mal prebajsek na uvajanje GH

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 13.10.2008 21:13:18 >

clock-img

13.10.2008, 21:11

clock-img

Anonimen

krčkov pa zdej HB ni, drugač pa kapljice sedaj uporabljam pri dojenju na začetku, da zagrabi, pol je pa ok.

no fajn resuser posted image user posted image ..sam da je ta huje mimouser posted image

clock-img

13.10.2008, 21:12

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

aja, sem pozabla, jaz špinačo iz vrta samo poparim pol pa s paličnim zmiksam, za user posted image  bom samo pikico posolila, pa mal z mlekom zmešala. Če bom pa kupljeno dajala, bom pa tisto, ki ni že fertik pripravljena, ker v fertik špinači je smetana in česen.

clock-img

13.10.2008, 21:14

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

aja, pol pa probaj samo skuhat špinačko in zmiksat, sej bo tko al tko bol redka

clock-img

13.10.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

jst kupujem uno zmznjeno špinačko...a je ta vredu? v kosih ko je

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem