writing-img

RE: termometer

clock-img

29.09.2008, 10:55

clock-img

Anonimen

Ja samo kako pa dokazes,da si kupil v tocno tisti trgovini in da rok garancije se velja user posted image

clock-img

30.09.2008, 01:05

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

punce, če reklamirate KARKOLI, ne potrebujete računa!!! sama sem zaposlena v tej stroki, tak da vem;)

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Ja samo kako pa dokazes,da si kupil v tocno tisti trgovini in da rok garancije se velja 

to tut mene zanima user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

01.10.2008, 12:30

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

punce, če reklamirate KARKOLI, ne potrebujete računa!!! sama sem zaposlena v tej stroki, tak da vem;)

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Ja samo kako pa dokazes,da si kupil v tocno tisti trgovini in da rok garancije se velja 

to tut mene zanima user posted image

Kaj zdaj pa nama z skamp nebo nobena odgovorila user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

01.10.2008, 12:32

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Mislim,da če kupiš V BC da bi moglo biti v računalniku kaj ste kupili.
Poskusite.
Seveda če ste član ;)

clock-img

01.10.2008, 20:34

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Glede termometrov....Meni je zakon Braunov, ta ki je v linku na prvi strani.

Morate pa vedeti, da dokler ga ne obvladate vam bo pokazal vsakič drugače. Potrebno ga je pravilno nastaviti v uho, ravno prav globoko, ravno prav pod kotom. Če ni dovolj notri in obrnjen narobe, bo res pokazal kakih 35,5, kot je rekla ena.
Pa tile termometri, ušesni, po mojih izkušnjah niso zanesljivi za dojenčke. Jaz se ga pri prvem uporabljala šele od kake pol leta starosti naprej, tudi sedaj isto. Ji pa za ziher zmerim v ritki, kupljen v Mullerju, ful hiter in je zakon. Za kasneje pa tale od Brauna, ker sinu ponočli zmerim in sploh ne čuti nič 

clock-img

02.10.2008, 09:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Potrebno ga je pravilno nastaviti v uho, ravno prav globoko, ravno prav pod kotom. Če ni dovolj notri in obrnjen narobe, bo res pokazal kakih 35,5, kot je rekla ena.

A ni nek nov Braun, ki pokaže oz. neka lučka baje posveti al neki zapiska, če ga daš oz. ne daš prav v uho?

clock-img

02.10.2008, 12:14

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Potrebno ga je pravilno nastaviti v uho, ravno prav globoko, ravno prav pod kotom. Če ni dovolj notri in obrnjen narobe, bo res pokazal kakih 35,5, kot je rekla ena.

A ni nek nov Braun, ki pokaže oz. neka lučka baje posveti al neki zapiska, če ga daš oz. ne daš prav v uho?

A res? To pa nisem vedelauser posted image

clock-img

02.10.2008, 14:14

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Mi mamo navadnega živosrebrnega in T merimo pod pazduho, se z malim mal stisneva in je. 

clock-img

02.10.2008, 14:15

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

To prvič slišim, ker te vedno najprej vprašajo če imaš račun. Saj z računom dokazuješ da si nekje nekaj kupil, in da je še v garancijskem roku. RAčun je glavna stvar.

clock-img

02.10.2008, 14:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A res? To pa nisem vedelauser posted image

Glej, nisem 100%. Tako sem slišala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem