IZVIRNO SPOROČILO: jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka
Jaz sem šla tudi oni članek prebrat, sam se samo delno z njim strinjam
ker del ti pa ni všeč?
Predvsem tole se mi ne zdi čist ok (meni osebno

)
Otrok mora zaspati ob določeni uri. Otroci niso roboti in prav tako kot odrasli se različno odzivajo na vsakodnevne dogodke. Včasih so zvečer utrujeni in hitro zaspijo, spet drugič se želijo pred spanjem poigrati s starši, od katerih so bili cel dan ločeni. Ali pa je za njimi razburljiv dan in potrebujejo več časa, da se umirijo in pripravijo na spanec. Spoštujmo njihove individualne potrebe, tako kot sami hočemo, da otroci spoštujejo naše.
Zakaj? Ja, res je, niso roboti in mi tudi ne, samo na nek red jih je treba pripravit in prav se mi zdi, da se pred spanjem

malo umiri oz da se glih ob 18 h ne nori na ful šus ampak se pač igra prilagodi času, ko se pripravljamo na počitek in prepričana sem, da je tudi noč potem bolj mirna

Naša ni robot, pa nikoli ne zaspi kasneje kot 20.30, pa jaz to hotla ali ne

In ko ji je bila volja za spanje že 19.45 ji tudi nisem nasprotovala

Včeraj je spala ob 18h do 19h, pa je ob 20.30 sam dol padla, brez kakega velikega negodovanja, še pojedla je komaj
Če se le da, se držim tega, da ne pridem domov 5 minut pred kopanjem (je pa res, da se mi 1x na mesec ponesreči

), čeprav moj to težko razume. Danes sem vztrajala da smo do 18h doma, da se malo aklimatiziramo, pozdravimo prijateljčke doma....kopanje in nina nana....
Uf, spet sem se razpisala

Boljš da grem, da ne bm spet "ta pametna"