dobro jutro
mi smo danes vstali že 5:20, sicer sem jo mrcvarila v postelji do 6:30, sam spat pa ni hotla ...no zdaj pa že drnjoha. zdele sam pojem, si obrijem tace in se gremo kopat v Zreče s svakinjo in otroki...komaj čakam
IZVIRNO SPOROČILO: jencili
bejbe, o kaki knjigici to ve?
Supermami z napako
ja hudo dobra knjiga. Prebrat velja tud knjigo Trije v postelji in Življenje je norišnica od Carmen Reid. Sploh trije v postelji je za umret dobra knjiga, tud nekaj na temo naših malčkov
Kar se tiče pa članka o spanju in uspavanju, se strinjam z njim v celoti, ampak se strinjam tudi z
Dolenjko, da red mora bit...Da ni vse razpuščeno, ko je pač je. saj jaz sem tud ob približno istih urah zaspana zvečer. Ni da sem enkrat ob osmih drugič pa ob enih, ampak me konstantno začne zmanjkovati ob desetih. tko, da kar se tiče spanja tud jaz poskušam nek ritem držat...no obenem pa poslšam tud tamalo. saj si tud ona začne očke mant, pa vem da je skrajni čas za spanje. pa skor vedno zaspi med 19:30 in 20:30 (po stari uri, zdaj pač eno uro prej), redko prej al pa kasneje.
kar se tiče pa izjokavanja, pa sem ultra proti in tukaj sem skrajni zagovornik, da otrok ne sme jokat v nedogled. tu pa dobim prav ****is, če vidim katero mamico, da pusti otroka enostavno jokat in jokat in jokat. pa ne govorim kasneje, ko je to jok iz trme, govorim o joku iz neke potrebe..pa da neham s tem...
Dolenjka rade volje bi šla danes na kavico sam se gremo kopat v Zreče, tko, da naslednjo sredo pa komot
lep dan vsem