IZVIRNO SPOROČILO: itata
polonca: ja sej to je to, da praksa pa kaže, da enkrat vzame dudo enkrat ne, enkrat spije čaj, spet drugič ne... zmeden je mal in se mi zdi, da se pač zbuja kar tako. mleka pa skor nimam več. tko za pol deci mogoče. glih tolk, da se crklja. sem gruntala, da bi mu zvečer ob večerji umetno mleko dala, da bi se mogoče bolj "najedel"... sam ne vem če bi kaj spremenilo
verjetno je za probat, kljub temu, da se dovolj naje GH zvečer. pa dala mu bom čaj v termosko pa bo mogoče tud. tole z joško ga moram res počas odvadit ponoč, ker drugač bo kriza še hujša...
ja, sej vem. cela znanost je to!

mam kolege, ki se tudi borijo ponoči, pa jim ta klasična teorija 3 noči dretja, 4. noč spanje ni uspela. sama boš morala odkrit ameriko ali pa se te bo jakob usmilil in kar naenkrat začel spat. vse prenesem, ampak ponoč moram pa vsaj približno spat (to pomeni max 1 bujenje na noč

). tako da si dobra, da sploh lahko funkcioniraš!
nizy, sej vem, zgodna sem še!

ampak sej veš kako je to, mal sem nestrpna.
metilu, čestitke za postavitev na noge, za 8 mesecev, za nov avto, za kostanj (njamiii)
februarka, joooj no!

upam da se pri vas čimprej izboljša stanje. a larisa še bruha?
grem mal tv bulit, je american chopper na discoveryju in mi je paulie tko luškan, da ne smem zamudit

ajde, se grem slinit