writing-img

RE: Februarski sončki - 6.del

clock-img

16.10.2008, 19:44

clock-img

ella79

pencil-img

4871

kati user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravite. A niste vi bile ravno bolni user posted image

mary kaj pa potem jesta, če ne jesta nič zelenjave?
jaz v tak riž z šparglji zamešam še kislo smetano in parmezan - potem je šele njami user posted image

februarka itak da morš jutri mus v KR user posted image user posted image user posted image

tako, naša zdej že čist obvlada bravo bravo, je Taju pokazala, pa prejle se je v 15 min 3x sama prav na hitro vsedla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

clock-img

16.10.2008, 20:20

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Ella, Zoja pa zdaj na hitro vse discipline že obvladauser posted image user posted image komaj čakam da jo vidimuser posted image

Naša tud že spi, zdej grem pa pomoje kar pod tuš, moj je itak pred tv zaliman, jest bi se pa neki pogovorila rada z njimuser posted image

Lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

16.10.2008, 20:24

clock-img

buči

pencil-img

4367

februarka, a si poskusila sudocrem za rito? Baje ful pomaga pri hudih vnetjih. Jaz sem našemu pozdravila vnetje pod vratom, pa mi je takrat naša P rekla, da če ne bomo pozdravil, da je nevarnost za glivice. Sem mu šla v lekrno danes kremo kupit, pa sem se spomnila nate. Poskusi  še s tem, ker krema ni agresivna.

mery, če bi ti videla pasulj mojega tasta, bi ga sigurno jedla, ker to je pa noro dobro, ali pa njegov pečen fižol s kislo smetano, ali pa pečene paprike filane s sirom in šunko pa potem še panirane in ocvrte. Ma ne moreš, da ni tega jedel. user posted image user posted image  Te malo hecam ... Če boš pa potrebovala ideje za zelenjavna kosila, smo ti na voljo. Kaj je pa s člankom?

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

16.10.2008, 20:25

clock-img

buči

pencil-img

4367

itata, jutri dopoldan te pokličem, sem imela gsm spraznjen, pa seveda brez elektrike, ga niti polnit nisem mogla.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

16.10.2008, 20:26

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: buči

februarka, a si poskusila sudocrem za rito? Baje ful pomaga pri hudih vnetjih. Jaz sem našemu pozdravila vnetje pod vratom, pa mi je takrat naša P rekla, da če ne bomo pozdravil, da je nevarnost za glivice. Sem mu šla v lekrno danes kremo kupit, pa sem se spomnila nate. Poskusi  še s tem, ker krema ni agresivna.

mery, če bi ti videla pasulj mojega tasta, bi ga sigurno jedla, ker to je pa noro dobro, ali pa njegov pečen fižol s kislo smetano, ali pa pečene paprike filane s sirom in šunko pa potem še panirane in ocvrte. Ma ne moreš, da ni tega jedel. user posted image user posted image  Te malo hecam ... Če boš pa potrebovala ideje za zelenjavna kosila, smo ti na voljo. Kaj je pa s člankom?

hvala, buči, samo sudocrem je bla 1. krema k smo jo sploh probaluser posted image smo probal že boga i poluser posted image sej če ne bo bolje, jo bom peljala pokazat, pa naj nekaj zmiksajo skup... ker kaj takega kot je blo 1. ne mislim več gledatuser posted image

Zdej grem pa res v kopalnico...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

16.10.2008, 20:31

clock-img

ella79

pencil-img

4871

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ella, Zoja pa zdaj na hitro vse discipline že obvladauser posted image user posted image komaj čakam da jo vidimuser posted image

kaj misliš, da če je očku podobna, ne more bit pametna po mami user posted image user posted image user posted image user posted image aja, pa če rečem buc, kar glavo naprej nagne in se smeje user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

clock-img

16.10.2008, 20:49

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

čer.

mi že palčke preganjamo. je ana preskočla spanje danes čez dan in je ob 19:30 hotla v deželo sanj.
Mia je bla pa na plavanju danes in je tudi že tekla za Ano.

Danes sem ani v posteljco naštimala tisto zadevco proti komarje. Upam, da bo delovala in da je ne bodo danes tako popikali. user posted image

jutri pa upam, da bo dež in da bova z Ano doma, ker mamo atomsko bombo v stanovanju. user posted image  pa tole pospravljanje.

vsem bolni topel objemčke, da se čim prej pozdravite

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

16.10.2008, 20:52

clock-img

mary_lou

pencil-img

1187

Buči članek je baje na poti user posted image   Sicer že ful dolg sam ne morm jim glih ful neki težit k mi v bistvu uslugo delajo....upam no da ga sploh dobim

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

clock-img

16.10.2008, 21:06

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

user posted image sovražim puljenje obrviuser posted image

Kaj, a se vse odvajate od RR-ja al kaj??? Čakte, da šefica zarobantiuser posted image se boste kuj zbudileuser posted image

Jest sem opravila vse dolžnosti danes tuki goruser posted image in vas zapuščam...

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

16.10.2008, 21:10

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Kaj, a se vse odvajate od RR-ja al kaj??? Čakte, da šefica zarobantiuser posted image se boste kuj zbudileuser posted image

Jest sem opravila vse dolžnosti danes tuki goruser posted image in vas zapuščam...

Nočkouser posted image

No no, in ti ki si jim najbolj grozila si jo zdej kar popihala user posted image  user posted image  gorenjski user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

16.10.2008, 21:11

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Nočkouser posted image

No no, in ti ki si jim najbolj grozila si jo zdej kar popihala user posted image  user posted image  gorenjski user posted image

o šefica čeruser posted image

clock-img

16.10.2008, 21:13

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

čer

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

16.10.2008, 21:14

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

čer

danes ti pa jezik teče 100 na uro. si kar zgovornauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:23

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer

danes ti pa jezik teče 100 na uro. si kar zgovornauser posted image user posted image user posted image

glede na to, da si tudi ti prisotna se niti trudim ne, ker te ni za ujet user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:25

clock-img

ella79

pencil-img

4871

jaz vas danes tudi zapuščam, se mi ne da smetat tuki gor, k sem že itak skoz user posted image
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

clock-img

16.10.2008, 21:27

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

čer

glede na to, da si tudi ti prisotna se niti trudim ne, ker te ni za ujet user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

po dolgem času ko sem jaz mela neene čvekat, ste vse zaspane.. pa grem tudi jaz spat. jutri bom pa celi dan na RR težilauser posted image

nočko pa pozdravte domauser posted image

clock-img

16.10.2008, 21:28

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

aja, dolenjka tale šef od Stipeta ga pa pošteno serje... mater mu pohlepnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:28

clock-img

larisa

pencil-img

1850

čer

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

16.10.2008, 21:30

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

aja, dolenjka tale šef od Stipeta ga pa pošteno serje... mater mu pohlepnouser posted image user posted image user posted image

mah j***** sem men za Stipetovga šefa in še koga tam na minisatrstvu in še posebej v slovenski vojski, če se ji sploh lahko tko reče user posted image
Hou, govoril sem, zdej grem pa knjigo brat, pol pa spat user posted image

Dolgo in mirno nočko vam želim user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:31

clock-img

larisa

pencil-img

1850

in očitno tud lahko noč user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:31

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

no, si bom pa še premislila, če bo vaša visokost z nami user posted image  user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:41

clock-img

larisa

pencil-img

1850

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

no, si bom pa še premislila, če bo vaša visokost z nami user posted image  user posted image

Uuuu, sem šla že okol špegatuser posted image ...a si še tle user posted image

clock-img

16.10.2008, 21:43

clock-img

larisa

pencil-img

1850

No pa je ni več  user posted image   Kera drugauser posted image , ku ku

clock-img

16.10.2008, 21:46

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

kuku

clock-img

16.10.2008, 21:47

clock-img

Janey

pencil-img

4341

kuku

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem