IZVIRNO SPOROČILO: buči
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
si morda razmiščljala okakem aparatu, ki pobira vlago??? Baje ogromno vlage pobere.
Ej, tale vlaga me bo res pobrala. V vsaki sobi imava tisto škatlico s kamnom, ki nase vleče vlago. poleg tega imava zdaj 3 mesece še klimo, ki tudi razvlažuje. Več se že skoraj ne da naredit. Nama skoraj nihče ne verjame, da imava posebno zjutraj tudi že 70% vlage v stanovanju! V bistvu je edina rešitev selitev ali pa vsaj izolacija hiše in nova fasada. Je pa tako sranje, odkar sva dala nova okna.
buči, po moje je tista škatlica za vašo vlago prešvoh. Na tvojem mestu bi si jaz omislila kar aparat, ali pa konkretno sanacijo, ki pa je finančen velik zalogaj, naj bi bil pa rešitev. Tak aparat je ena sodelovka nabavila in se ne more načudit koliko valge ji je na začetku pobiral, pol pa jasno vsakič manj. Milsim pa, da ga je pri Gospodinjskih Aparatih nabavla, pa že eni dve leti nazaj.
IZVIRNO SPOROČILO: misar
Pina...sem prebrala, da maš štalo...en velik
zate. pa naredi kar je treba naredit. jaz sem moji mami full zamerila, ker je vztrajala z našim fotrom saj je bla doma ludnica. včasih je za otroke boljše, da niso starši skupaj. ti pa najboljše veš kaj je treba naredit.
Ob tale stavek se moram takoj zdaj spotaknit

. Ravno v soboto, ko sva bila na predavanju za krst nam je ta predavateljica predavala o tem, da otrok rabi tudi očeta, zato je za otroka najboljše, če se ob težkih trenutkih nekam usedeš, predihaš in zdržiš vsaj 18 let

. Sama pa resnično ne vem, kaj bi bilo res najboljše

. Rešitev, da živiš v peklu 18 let zame tudi ne bi bila

.
pina, a se ti s tvojim ne moreš usest pa imet en konkreten pogovor

. Otroke daj malo staršem za kaki dve urci, še boljše za celo popoldne, pa se vidva mal pomenita. Ne moreš ti trpet, da nisi upoštevana, da ti ne izkazuje ljubezni, da moraš biti sama za vse in deklo špilat, on pa o tem nič ne ve. Pa ena dobra jota ti tudi res manjka

.

Jaz grem tudi jutri po nov "narastek". Sam da moj mož nič ne vidi, ali pa nič ne reče

. Si nisem čisto na jasnem

.
SN, da se ti Lana čimprej pozdravi

. Jaz mislim, da pikice od same vročine niso, ker te res nastanejo šele po treh dneh visoke vročine. Morjo bit od kaj drugega

.
nizy, da se čimprej tudi pri vas pozdravite

!
teta elma je pa nekaj štrajkala zadnje dni. Je vendarle stegnila jezik

.
mala pikica, kako je pa z zdravjem privas? Imaš še vročino? Pa otroci???