cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijske čveke, 2008, II. del

clock-img

11.10.2008, 14:40

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

'jutro user posted image

šalim se, pri nas je že ornk dan, čeprav sva z Aleksandrom še malce dremala ... danes sva sama, oči ima en seminar in še dela popoldne, pa sva se odločila malce pocrkljati. Malo kasneje bova šla ven, prav lušten sonček se kaže.

Se mi pa zdi, da mali zdaj ne je več toliko. Na obrok zmaže max. 120 ml, včasih je pojedel tudi do 180 ... čudno. Mamice, tiste ki dojite - koliko mleka kaj imate? Pri meni je čisto odvisno (si tudi črpam) - dopoldne si ga veliko več načrpam ko proti večeru, recimo. Ful hecno.

Jaz pojma nimam kolko mi poje, ker si ne črpam..sem pa jo zadnjič stehtala pred in po podoju, ker sem mela na sumu, da nimam dovolj mleka, pa je pojedla 200 (iz ene dojke)user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

11.10.2008, 14:51

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky kile skrivam na trebuhu. user posted image Si pozabla, da so me zamenjali z nosečnico. user posted image lex žal ni prišla, ker je Aleks zbolel. Tak da nismo mogle spoznat naše superwoman.

Kdo pri milem bogu je lahko tako suho pipiko kot si ti zamenjal za nosečnico?????

Blacky mislim da tole z vdiranjem v ZS niti ni tako enostavno. Češ prav jim je!Tudi jaz sem bila registrirana na njihovem forumu. Brez nekih posebnih globokih motivov. Gesla pa nas ima večina enaka tukaj kot tam. Baje je tako lahko prišla noter. Ne vem...težava ni ravno črno-bela. V ZS pač napišeš stvari, ki jih ne želiš javno objavljati. Tukaj pa zdaj lahko hitro pride do zlorab.

clock-img

11.10.2008, 15:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.10.2008, 15:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.10.2008, 15:33

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

blacky kile skrivam na trebuhu. user posted image Si pozabla, da so me zamenjali z nosečnico. user posted image lex žal ni prišla, ker je Aleks zbolel. Tak da nismo mogle spoznat naše superwoman.

Kdo pri milem bogu je lahko tako suho pipiko kot si ti zamenjal za nosečnico?????

Blacky mislim da tole z vdiranjem v ZS niti ni tako enostavno. Češ prav jim je!Tudi jaz sem bila registrirana na njihovem forumu. Brez nekih posebnih globokih motivov. Gesla pa nas ima večina enaka tukaj kot tam. Baje je tako lahko prišla noter. Ne vem...težava ni ravno črno-bela. V ZS pač napišeš stvari, ki jih ne želiš javno objavljati. Tukaj pa zdaj lahko hitro pride do zlorab.

Jaz sodelujem na enem takem forumu in ustanoviteljica nima vpogleda v naša gesla. Tak da....morda so jo pa po krivem obtožili.user posted image

clock-img

11.10.2008, 16:11

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

tut js nimam pojma zakaj se gre pri teh vdorih. Itak mi je pa vseen tut če kdo prebere moja zs sej ni nobenih zaupnih podatkov med njimi. user posted image

clock-img

11.10.2008, 16:55

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Mi smo že s sprehoda, zdaj je na vrsti kidanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se mi čisto nič ni.

Blacky imaš čisto prav glede vsega, tudi mene so odvrnile od čveka, ker je bilo kar naprej eno sranje, pa vedno so se spravile na kakšno, ki ni pasala v njihov krog in ja še vedno se spomnem spektakularnega začasnega odhoda nekaterih z rr-ja.

Majuška koliko poje nimam pojma, jo pa podojim na eni starni in si potem še sčrpam kar pusti in je ponavadi okoli 30 ml, pa ji dam še tisto po flaški. In jaz imam tudi veliko več mleka zjutraj.

Levinja jaz bi tudi link.

clock-img

11.10.2008, 17:15

clock-img

liju

pencil-img

837

liju te držim za besedo.user posted image   Ja jaz sem tudi razmišljala, da škoda, da ti nisem sms poslala, da se dobimo. Ampak odkrito povedano sem čisto pozabila, tak dolgo se nisi nič javila tu gor. Smo se pa potem punce spomnile na tebe.

Včeraj itak ne bi morala prit, da še ne bi ki keregauser posted image  okužili. Niti Ninotu nisem dovolila, da bi se nagibal kaj k Anžetu, pa čeprav je on sam bolanček. Drugič pa se le spomni. No vsaj na srečanju ste se sponile. Lepouser posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

clock-img

11.10.2008, 17:19

clock-img

liju

pencil-img

837

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Liju, ful sem vesela, da si se oglasila. Je bil res že skrajni čas! In ti še vprašaš, če se te spomnimo??? Hanzika!user posted image user posted image  Valjda, saj si naša!user posted image  Daj si vzemi malo časa, pa več čvekaj z nami!user posted image

Hvala da me niste že izločile iz julijkuser posted image user posted image  Bom se potrudila, pa če vsak dan toliko nakloftate, da ne folgam spremljat user posted image user posted image  Ti tudi nisi bila na srečanju?

clock-img

11.10.2008, 17:47

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Nisem bila, ker imamo jutri krst in sem imela polno opravkov in polno glavo vsega, pa itak nimam avta.user posted image

clock-img

11.10.2008, 18:37

clock-img

petra1984

pencil-img

210

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: petra1984
ZIMSKA... v kateri porodnišnici si pa rodila?

NM user posted image

jz tud. Pol je imela tud mene v obdelavi tvoja sestričnauser posted image   Mi je bla prec znana

clock-img

11.10.2008, 18:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.10.2008, 18:40

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Hja jest tut še nisem imela te sreče, da bi prišla na kako srečanje. Ponavadi čez dan nimam avta, smola ... se bom kdaj v prihodnosti potrudila.

Evo, midva z Aleksandrom sva bila pridna: šla sva na ornk sprehod, prav krasen sonček je bil zunaj, jaz sem potlej dala perilo v pranje, malo pospravila, si pripravila kosilo ... prav trapasto je kuhati samo za enega user posted image mali je zaspal, jaz pa čakam dragega, da prišiba iz službe.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

11.10.2008, 18:44

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

blacky naslednjič pa res moraš priti. Glavna tu gor, pa še na nobenem srečanju nisi bla. user posted image Če smo se ljubljančanke in mariborčanke spoznale, mi pa smo tak blizu, pa se ne poznamo med seboj..

user posted image  Glavna....hmmm....misliš glavna smotka???user posted image user posted image

clock-img

11.10.2008, 18:58

clock-img

lidija***

pencil-img

884

dobla slike, zdaj pa grem nardit album

Hvala za slike, luškane babe.. in..user posted image

clock-img

11.10.2008, 19:08

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Zimska, lepa fotka. No, jaz sem mela pa naravni porod, pa se nism nč smejala, dok ni blo konc

Pod to se podpišem!user posted image user posted image

clock-img

11.10.2008, 19:09

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Cau, punce!

Sele zdaj mi je uspelo na RR ... noro, kako hitr je dan naokrog. Pa se tako super sonce - je bla ta mala 3 ure zunaj - res smo uzivali. Potem pa - saj veste - pospravljanje bajte: sesanje, likanje, pranje, brisanje prahu, prehranjevanje, igranje, itd. itn. in ze je ura sedem. Uf!

Majuska, imas zs

levinja t - thanks za super fotkiceuser posted image  user posted image  user posted image - res ste fletne, punce. Komaj ze cakam, da vas spoznam na enem srecanju.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

11.10.2008, 19:23

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

maja24, tudi ti imas zs

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

11.10.2008, 19:48

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

maja24, tudi ti imas zs

Ti tutuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

11.10.2008, 20:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.10.2008, 20:18

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

ajaaaaaaaaaaaa......to pa sem pozabla....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.10.2008, 20:19

clock-img

liju

pencil-img

837

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nisem bila, ker imamo jutri krst in sem imela polno opravkov in polno glavo vsega, pa itak nimam avta.user posted image

Aja, no pa boma drugič obvezno prisotne. Glede prevoza ni problema, lahko komot jaz skočim po tebe. Le avto sedež imej pripravljen user posted image user posted image . Saj nimam daleč do tebe.user posted image

clock-img

11.10.2008, 20:27

clock-img

liju

pencil-img

837

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

'jutro user posted image

šalim se, pri nas je že ornk dan, čeprav sva z Aleksandrom še malce dremala ... danes sva sama, oči ima en seminar in še dela popoldne, pa sva se odločila malce pocrkljati. Malo kasneje bova šla ven, prav lušten sonček se kaže.

Se mi pa zdi, da mali zdaj ne je več toliko. Na obrok zmaže max. 120 ml, včasih je pojedel tudi do 180 ... čudno. Mamice, tiste ki dojite - koliko mleka kaj imate? Pri meni je čisto odvisno (si tudi črpam) - dopoldne si ga veliko več načrpam ko proti večeru, recimo. Ful hecno.

Jaz pojma nimam kolko mi poje, ker si ne črpam..sem pa jo zadnjič stehtala pred in po podoju, ker sem mela na sumu, da nimam dovolj mleka, pa je pojedla 200 (iz ene dojke)user posted image user posted image

Tudi jaz ne vem, ker si ne upam spumpat, ker pol dobim taki naval mleka da se mi meša od sile. Ta radovednost koliko je mleka me je samo 2x premagala in pol so mi zize skoraj eksplodirale.user posted image user posted image  Imam pa jaz tudi zvečer veliko bolj prazne kot zjutraj, samo se glih tak zgleda naje, ker mi pol spi do 4-5h

clock-img

11.10.2008, 20:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.10.2008, 21:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem