cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

09.10.2008, 22:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.10.2008, 22:32

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

frutka 100 ml ma tut dovolj. Tut moj včasih ne spije vsega in spije okrog 100.

clock-img

09.10.2008, 22:35

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

flower in nasara imata zs user posted image

ti tudiuser posted image

clock-img

09.10.2008, 22:35

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

lex, to je pa zate:

http://www.terme-catez.si/si/obala/ugodno/?pid=268

user posted image user posted image user posted image  a meni pa nič sladkega, ker sem ti direktni link na Žusterno poslalauser posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image ne, sej se hecam, me je Blacky očitno prehitela pa sploh nisem opazila.

Lunica, ko sem brala tvoj obisk pri P mi je bilo pa prav smešno, saj po mojem je tvoj Luka ful napreden, vsaj tako kar opisuješ. Tile pediatri so pa res čudni. Moj se ni še nikoli prevalil iz hrbta na trebuh, bolj na začetku enkrat mu je uspelo ravno obratno, ampak to je bilo 1x in nikoli več.user posted image Naša P ni pa nič mahala s kakšnimi cofki ali pajackami.

Pošiljam link, kjer je slikca o denverjevem testu razvoja otroka, (tu je na RR), eni P se ga kar držijo, naša P ga ima pred sabo, ampak se ga pa ne drži tako strogo.

clock-img

09.10.2008, 22:36

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

IZVIRNO SPOROČILO: lex

nasara saj jih bojo ziher še imeli, ker jaz sem prvič kupila brisačo za Aleksa, drugič pa brisačo za Alino in posteljnino za oba.

A me ena prosim npodi kuhinjo pospravit in pecivo pečtuser posted image

ja res upam, da še bo kaj

clock-img

09.10.2008, 22:37

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

clock-img

09.10.2008, 22:38

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

IZVIRNO SPOROČILO: netki

jaz pa tega nikol v hoferju nisem vidla, pri nas pa itak ni veliko take robe al pa vse poberejo že ob osmih tisti ki stojijo v prvi vrsti pred vrati user posted image

no zdaj, ko smo ugotovile da nas je kar nekaj, ki smo za to zainteresirane, se dajmo obvestit, če katera zasledi, da jih spet imajo

clock-img

09.10.2008, 22:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.10.2008, 22:42

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

naš se samo iz boka na hrbet prevali zanekrat.

jaz tudi grem počasi spat. Tudi jaz se že veselim srečanja jutri user posted image

clock-img

09.10.2008, 22:44

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Flower jaz imam tudi bolj slabo mnenje o pumpicah. Mislim celo, da je bolje naložen denar tehtnica za dojenčka kot pumpica. Količina izčrpanega mleka dejansko ni merodajna. Jaz le redkokdaj čutim izcejalni refleks, ko si črpam.
Jaz sem si danes spumpala, ker ni hotela zgrabit. Sicer ne pumpam.

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

lex

pencil-img

6532

lex, to je pa zate:

http://www.terme-catez.si/si/obala/ugodno/?pid=268

user posted image user posted image user posted image  a meni pa nič sladkega, ker sem ti direktni link na Žusterno poslalauser posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image ne, sej se hecam, me je Blacky očitno prehitela pa sploh nisem opazila.

Lunica, ko sem brala tvoj obisk pri P mi je bilo pa prav smešno, saj po mojem je tvoj Luka ful napreden, vsaj tako kar opisuješ. Tile pediatri so pa res čudni. Moj se ni še nikoli prevalil iz hrbta na trebuh, bolj na začetku enkrat mu je uspelo ravno obratno, ampak to je bilo 1x in nikoli več.user posted image Naša P ni pa nič mahala s kakšnimi cofki ali pajackami.

Pošiljam link, kjer je slikca o denverjevem testu razvoja otroka, (tu je na RR), eni P se ga kar držijo, naša P ga ima pred sabo, ampak se ga pa ne drži tako strogo.

user posted image  
OPROSTI user posted image  tole je pa samo zate
veš nimam več pojma kdo je kateri link popaluser posted image

pecivo.............. sem si premislila, jutri ko pridem iz mb- razlog ne da se mi metlic pomivat na rokouser posted image , bom počakala da to uredi pomivalc

cote................ čakajo.................. da jih zložim.................le kdaj bom peglala............ ko ne bomo meli več kaj oblečt...................kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image   
jutri bi morala še bajto spucat,pa ne bom bom samo pospravla   

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Moya&nanka vidim da imamo isto težavo????user posted image

mi tudi imamo težavo..moja pa noče več po flaši,ona bi se samo dojila,pa ne dobi dovolj?!

punce,ima katera kakšen nasvet za zelo boleče grlo?

Binglovo olje...

clock-img

09.10.2008, 22:46

clock-img

lex

pencil-img

6532

levinja            grgranje slane vode z morsko soljo - meni to 100% pomaga

clock-img

09.10.2008, 22:46

clock-img

lex

pencil-img

6532

mi tudi imamo težavo..moja pa noče več po flaši,ona bi se samo dojila,pa ne dobi dovolj?!

Binglovo olje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2008, 22:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.10.2008, 22:50

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Binglovo olje...

user posted image user posted image
če pa ne boli mene....

nasara imaš zs user posted image user posted image

Te pa za drugič, ko bo bolelo tebe. To je RES samo zdravilo za ženske...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2008, 22:51

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Nič, malo heca mora biti zdaj pa grem spat. Ju3 moram biti fit za srečanje.user posted image

clock-img

09.10.2008, 22:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.10.2008, 22:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.10.2008, 22:53

clock-img

lex

pencil-img

6532

pa ti ga je zmožen pripravituser posted image user posted image user posted image  

clock-img

09.10.2008, 22:58

clock-img

moya

pencil-img

292

našmu lukcu je zobek pokukal ven pri 2 mesecih in 4 tednih (se pravi 3 dni pred tretjim mesecem). ok magar napiši 3 mesece

lunica24 - povej mi prosim, kolk časa je lezel ven in kaj si naredila, da ga je manj bolelo ?

clock-img

09.10.2008, 23:03

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

IZVIRNO SPOROČILO: lex

OPROSTI user posted image  tole je pa samo zate
veš nimam več pojma kdo je kateri link popaluser posted image

pecivo.............. sem si premislila, jutri ko pridem iz mb- razlog ne da se mi metlic pomivat na rokouser posted image , bom počakala da to uredi pomivalc

cote................ čakajo.................. da jih zložim.................le kdaj bom peglala............ ko ne bomo meli več kaj oblečt...................kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image   
jutri bi morala še bajto spucat,pa ne bom bom samo pospravla   

user posted image ja hvala, saj vem toliko je tega, tako pridno pišemo, na koncu tudi jaz potem ne vem več katera je kaj napisalauser posted image

lex, dobra si, na tvojem mestu bi jaz raje pecivo v domači pekarni kupila, če bi rada od jutri še kaj spala ponoči (to jaz včasih, (samo če ne znese) naredim in so me zadnjič vprašali, ali je to domače pecivo in sem rekla ja, dokler ni teta rekla, da v bistvu jo zanima, če sem jaz pekla: a ne, pekla pa nisem jazuser posted image ), no vsaj to, drugo pa moramo itak same, če ne plačamo nam nihče ne pride pomagatuser posted image .

Moji sosedi pa pride ena pospravljat hišo in imajo res spedenano, pri nas pa pravi džumbus v primerjavi z njimi.

clock-img

09.10.2008, 23:06

clock-img

moya

pencil-img

292

moya jaz ko sem enkrat začela črpat in po flaški dajat, se pol ni več hotel priklopit in še zdaj črpam. Mleka je pa vsak tedn manj. Zdaj načrpam na dan le še 150 ml. Še kaka dva tedna in mislim, da bo konec. Mi je žal, da sem sploh kdaj črpat začela... samo kaj ko ni hotel jest in je hujšal. jaz nimam električne in imam že tudi vrh glave vsega.

flower nama se pa kar isto dogaja, najprej ful mleka za izvo, zde pa tole user posted image  . men zaenkrat še rata 120 ml načrpat za obrok ampak se ful matram. user posted image

clock-img

09.10.2008, 23:11

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

binglovo olje   user posted image user posted image user posted image za boleče grlo, frutka ta je pa dobra

a bo to tudi vaše geslo jutri?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem