writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!

clock-img

08.12.2008, 11:35

clock-img

pf

pencil-img

4436

Midve pa greva verjetno user posted image zraven user posted image v MB. Ima en sestanek ob pol dveh in bi skočile malo v H&M. Samo ko bo verjetno tak hitro gotov, da še šala ne bi mogla kupiti in bo že hotel nazaj. Ker zdaj ko tak dolgo nisem  že bila v H&M-u, C&A-ju bi znalo tudi pri meni priti do kakega poskoka, v višini računa.

clock-img

08.12.2008, 11:46

clock-img

tia

pencil-img

969

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, zdaj pa si me nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jap, se zgodi.

Jaz vidim prednost pri user posted image user posted image , ker me vsaj polula ne user posted image  Bubi me je velikokrat user posted image

pri nas je zgodba ista samo naenkrat slišiš in čuti kako teče user posted image user posted image user posted image user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

08.12.2008, 11:51

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Mi imamo pa očitno tisti preskok v rasti al kaj že,

Se je zato moja pupi danes zbudila ob 5.30?user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

08.12.2008, 11:53

clock-img

tia

pencil-img

969

Danse praznujeta  3 MESECE KAJA IN MARIJA
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

08.12.2008, 11:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: tia

user posted image

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

clock-img

08.12.2008, 12:03

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Samo tle bi lahko vseeno prišle do 5000 sporočila.... uf, kumi zdej sem vidla, da ne manjka veliko.... 

clock-img

08.12.2008, 12:21

clock-img

petrax

pencil-img

274

Mi smo pa danes imeli cepljenje, joj kok mi je bil bogi, je tko zajavku ko ga je špiknla. Upam samo da ne bo kakšne vročine. Drugače vse v redu, samo mal mormo bolj glavico pazt, jo preveč nazaj daje. Je pa velik 64cm (zrastu je že 12cm), tehta pa 6120g.

clock-img

08.12.2008, 12:36

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma je hecna naša pupa..... v ležalniku ji ni preveč všeč..... v postlici pa leži budna in čebla.... user posted image

Sem odprla drugi del.... hahaha Ma dejmo bit še malo tle... je tk lepu....

clock-img

08.12.2008, 12:36

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Mi smo pa danes imeli cepljenje, joj kok mi je bil bogi,

Uf.... brrrrr

clock-img

08.12.2008, 13:32

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, zdaj pa si me nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jap, se zgodi.

Jaz vidim prednost pri user posted image user posted image , ker me vsaj polula ne user posted image  Bubi me je velikokrat user posted image

pri nas je zgodba ista samo naenkrat slišiš in čuti kako teče user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

08.12.2008, 13:32

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

08.12.2008, 14:09

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Od kar prakticiramo spanje v posteljici čez dan ima mami malo več časa. Gal spi že eno uro (to se prej nikoli ni zgodilo). Malo sem vas prebrala za nazaj, pa če toliko napišete...

Ful sta srčkana Pikec in Bubika.

Meta21, ko boš naslednjič "doma", moraš obvezno poklicat, da grema na kavo. Mislim, da bi lahko bile nekje v bljižini (rekla si, da okolica Ormoža?).

Danes zjutraj se je Gal spet tako pokakal, da sem šla user posted image  zbudit, da mi je pomagal, ker sem ga mogla direkt opkopat (v umivalniku user posted image user posted image ). Pravi malo posranček je ta naš Gal.

No, v naši družini smo pa spet bogatejši še za enega pikeca. Včeraj je sestrična rodila Tai - a user posted image .

Čestitke še Kaji in Mariji za 3 mesece!!!! user posted image

Joj, kako gre čas. Sploh ne morem verjet. Še malo, pa bomo morale nazaj v službo user posted image . Saj imam jaz mojo službo ful rada in mi ni težko it, samo kaj, ko pa je doma tako fino.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

08.12.2008, 15:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

No, v naši družini smo pa spet bogatejši še za enega pikeca. Včeraj je sestrična rodila Tai - a user posted image .

Čestitke user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.12.2008, 15:32

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Mi smo pa danes imeli cepljenje, joj kok mi je bil bogi, je tko zajavku ko ga je špiknla. Upam samo da ne bo kakšne vročine. Drugače vse v redu, samo mal mormo bolj glavico pazt, jo preveč nazaj daje. Je pa velik 64cm (zrastu je že 12cm), tehta pa 6120g.

user posted image user posted image user posted image  jaz bom pa jutri poročala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem