writing-img

RE: Oktober IVF/ICSI

clock-img

22.10.2008, 13:08

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Itak me jebe ta seznam ampak se ne dam, ga nardim, pa če je to zadnje dons kar napišem user posted image user posted image user posted image

kake maš pa ti protekcije, da ni cenzure?user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2008, 13:12

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Itak me jebe ta seznam ampak se ne dam, ga nardim, pa če je to zadnje dons kar napišem user posted image user posted image user posted image

kake maš pa ti protekcije, da ni cenzure?user posted image user posted image user posted image

padla sem za Slovenijo in še kraljica mi je včeraj dala pisno potrdilo k je pršla da lahko tko da sem zdej VIP, pa ne nobenmu tega povedat a prov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hitr v II del teme, alo gremouser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

22.10.2008, 13:29

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

PUNCE , BOM KRATKA KER ME FULL BOLI TAM DOLI... PA NAPIŠEM KAJ VEČ KO BOM BOLJŠA...

NAJPREJ MISMIS... 27.10 IMAM ET (HVALA)

PRAV VSAKI IZMED VAS SE ZAHVALJUJEM, DA STE NAVIJALE (OČITN ZELO, SAJ SE JE OBRESTOVALO)

KOT VAM JE ŽE GIGI POROČALA, IMELA SEM 16 CELIC , PUNKCIJA PA ZARAD ANALGEZIJE NEBOLEČA. pLAVALČKI SO BILI VELIK BOLJŠI, TKO DA SE JE TUD MACA IN Q10 OBRESTOVALO... PA SM MOJMU ZAPRLA USTA user posted image .

RES , KAJ VEČ NAPIŠEM KO BOM BOLJŠA, PA ŠE ENO ŠTORIJO SMEŠNO IMAM ZA VAS (KDAJ JE PA NIMAM?user posted image )

LP

P.S. GIGI, SUPER, ČIMPREJ STOPKA... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem