IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1
Rea27 - kje si, kako je šlo danes s kuhinjo, vse OK? No sej jutr sm tud doma, bom v bolnico skočila po tiste ortopedske natikače, menda je bolš za hrbtenico, če so pete en mejčkn dvignjene, menda ne boli tako hudo. Če boš imela kaj časa in če boš seveda vidla tole na RR pa sporoči.
LP
draga moja Infinity..hehehe, ne bi verjela če ne bi vidla..tale moj majster za kuhinjo je pa res en hec..najprej, zjutraj, ko je klical da pride ob 9.00, je klical ponovno in rekel, da bo malo zamudil..prišel je ob 10.30!!!! Potem dela in dela...gre razrezat pult in pride nazaj z napačno odrezanim pultom!!!!!!! In potem se odloči, da danes ne bo mogle skončati kuhinje!!!!!!!!!!!!
Jutri imam pa ustni izpit CAE-ja v Lj in grem že ob 7.30 gor, tko da me spet ni...Očitno bo res držal tale "najin" (ker se očitno nobena druga ne opogumi zravn priti) 15.12. držal...
Drugače pa je vse po starem, razen par živčkov mi je šlo za tole kuhinjo...Pa danes sem imela čisto čuden jezik, potem ko sem malo bolj okisano solato jedla. A ima katera podobne izkušnje? Torej, po mojem mi neki kislo ne paše..kis..po moje..ker ko jem kisle kumarice je vse ok...hmmm.. pa sem mislila, da imam dober kis od patra Ašiča...
Sploh pa imam en tak čuden okus v ustih ..po solati, kot da jo še vedno meljem v ustih....očitno tole trenutno ni moja favourite hrana...
ajdi, grem dej še tisto kuhno mal prečekirat!!!
Ej vam pošljem sliko ko bo končana :) Boste vidle to umetnino!!!! heheheheh