Čeeerrrrrr.
Ja hitro mineva čas. Moja ljubica je pa danes dopolnila 3 mesece in brca izven bušija

.
Čas gre hitro naprej, ko smo skoz v gibanju - midve sva bile danes na banki v Trebnjem in MC v Trebnjem, je v BC dobila Ano Banano

od Tiny Love, ko tak rada skoz neki grabi

, pa kavico sem lepo sama v miru spila - moj se pritožuje da ni nikoli kruha doma, pa sem zavila po Krajcarja in kajzarce. Ma pa nikoli več ob četrtkih v MC, ker so sami penzijonisti not , ker je - 10% dan za njih

- ene tri mamce so se v voziček zapičle - Iiiii kako lepega dojenčka imate, morem ga pogledat

(no nič nimam proti njim, tud mi bomo enkrat stari, sam več folka je v štacuni slabše je)
Drugače pa neki muvam za diplomo in upam da skapiram problematiko, namen in cilje

, pol pa dispozicijo napisat in mentorju poslat

, pa giaaa v roku pol leta še dva izpita opravit in diplomirat(sanja svinja kukuruz,a kukuruza nema, ker so ga posilirali

).
Tam kjer imate dva ali več otroka - ali ste tudi mamice za vse otroke zadolžene ali ateki kaj bolj sodelujejo pri rihtanju večjih otrok? No moj jo vozi v / iz vrtca, pa zvečer se "bodeva" kdo jo bo umil, nimava nalog razdeljenih - pa vidim da bi moralo biti po regeljcih ker sem ves čas sama za vse - rihtat

in še ta veliko, pa mami pravljico prebrat, pa o vzgoji se pogovarjat,...
Ma zaenkrat sem še tiho, ko vem da ima v službi bolj pestro - saj ga tudi ko je doma non stop kličejo iz službe, pa potem na službenemu lap topu dela za službo

.