Ciao!
Še vedno ne hodimo in ne spimo celo noč...
Torej, nič novega
Dobrodošla med nas Mogant
Waw 3!!! Ma dej napiši kako to zgleda, a imaš pomoč? Jaz si ne predstavljam 3 dojenčke hkrati previjat, hranit... nosit!!!
No, da odgovorim na zadnja vprašanja:
IZVIRNO SPOROČILO: annie
vodenje za rokice: smo ga vodili, ker je v bistvu sam tako želel (me je vedno prijel za roke in sva že šibala
). Ne vem, meni osebno se tole ne zdi nič kaj narobe, edino v primeru, ko katero starši svojega otroka s tem silijo, še predno otrok sam ne ugotovi, da se mora postaviti na noge in ob opori (pohištvu, sedežni...) narediti kakšen korak.
Se strinjam, nam Sebastien sam prime roko in mašira, v bistu se ne drži kaj dosti, ima naš prst bolj za ravnotežje.
Kapica: Ne še, le ko bo res mraz, tisto volneno ali pa trak ko bo močna burja.
Žabice: Nikoli jih še nismo uporabljali in najbrž ne bomo. Mislim, da je na obali dovolj, če ima pozimi podložene hlače. Mogoče le za na sneg pod kombinezonček mu jih bom oblekla.
Samo morem poudarit, da je naš mali full vroč in se hitro spoti, tako, da ga ne rabi ful zavijat in oblačit.
Obloga v posteljci: Imamo, ker rine naprej in tolče z glavo v štange

Pa itak kmalu ne bo niti več rabil posteljce, ker skoraj nič ne spi v njej.
Lemavrica: Tu na obali ni dobrih trgovin s čevlji. V trstu pa... kdaj grem in dobim takoj full lepih, kdaj pa nimajo nič.. Moreš imet srečo, da si tam ko dobijo robo. Ponavadi je največ izbire septembra, ko dobijo vse novo. Jaz največ kupujem v Pitarello in Bata.
Imam pa eno vrašanje:
Kdaj jih mislite dat v normalno posteljo?
Jaz sem razmišljala, da bi mu jo dala tam spomladi ali poleti. Pač čez noč bi dala gor zaščitno ograjico, ko bi se zbudil, pa bi šel lepo sam dol (kar zna že sedaj).
Lahko noč!