cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: || pričakujemo Novembra

clock-img

26.11.2008, 12:23

clock-img

ella.

pencil-img

646

tane&giottek, jaaaaaaaaaaaaaaa

izberita dan, pa pliiiiiiiiis ne v centru, ker umiram parking najdt :)) aja, pa ta četrtek težko, drugače whenever.

Srečna sem s svojima fantoma!

clock-img

26.11.2008, 12:28

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Jaz se ne vozim z avtom in mi je center najboljši in najlepši user posted image  OK, saj lahko pridem tudi kam drugam user posted image Sam v BTC pa ne please, ker imam resno alergijo na BTC city. Postanem kar takole user posted image , če se samo približam na 1 km.

clock-img

26.11.2008, 12:31

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Aja, glede parkiranja v centru... na koncu Rožne, tam, kjer se Tivoli začne, je zastonj park plac in je ful veliko mest. Potem pa 5 minut peške, pa si v centru. Kako se ti to zdi, Elčika?

clock-img

26.11.2008, 12:32

clock-img

tane

pencil-img

1567

bejbi bom jaz malo razmislila in vama pošljem ZS ok?

clock-img

26.11.2008, 12:37

clock-img

ella.

pencil-img

646

a vesta, kaj sem se spomila??? Da bodo kmalu štantkiiii. Pridem tudi v center, ampak jaz bi v staro LJ, a lohk a lohk? ;)
btc bljak, I agree.

clock-img

26.11.2008, 12:49

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

elly, helou user posted image  kako si?
a maš ti kakšno slikco kje od tvojga bušija. bi vidu user posted image

clock-img

26.11.2008, 13:38

clock-img

ella.

pencil-img

646

ursika, v petek popoldne si vzemi čas za kavo, pa ga boš vidla :)
kaj praviš? sporoči na ZS.

papa

clock-img

26.11.2008, 14:05

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ella, imaš ZS user posted image

clock-img

26.11.2008, 14:06

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

tane, tudi ti imaš ZS user posted image

clock-img

26.11.2008, 14:44

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

navijam za plusekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.11.2008, 14:48

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Čestitke vsem novimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem ostalim pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naslednji mesec vas bo dedek mraz presenetiluser posted image
Jaz še kr čakam na mojouser posted image , priti bi morala 24-tega, pa je še ni in ni. Joške me tako bolijo za znoret, pa še predvčerajšnjem sem morala vzeti tableto proti bolečini, ker me je tako močno bolel levi jajčnik, da sem kruser posted image  inuser posted image !
No lahko me presenetiuser posted image  v teh dneh, javim pa vam v ponedeljek, ker jutri grem na kratek izlet in se vračam v nedeljo!
Bodite mi fajn in še pluskov naberite, ker ni še konec novembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ciao!

clock-img

26.11.2008, 19:17

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

bebii.navijam d,a je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.11.2008, 21:13

clock-img

dini

pencil-img

3108

Sm pršla na hitro mal gor, pr meni nič novega, jutri me cel dan ni doma, tako da vas berem v petek, mislim na vas in čim več user posted image
Morm kej delat da pozabm nauser posted image , papa

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

26.11.2008, 21:35

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Draga Giottka, zjutraj sem na hitro pokukala na RR, ker potem sem morala šibati. Sem pa cel dan mislila nate in čeprav te ne dobro poznam, sem vedela da nisi vrgla puške v koruzo in da je bil tisti post le glasno razmišljanje. Takoj, ko sem uspela sem šla brat RR in se full razveselila, ko sem te brala in si rekla, to je to; naša Giotti polna optimizma in elana. Yeeeees! Ker pa si vsestranska, ti dam prav, da se posvečaš še drugim stvarem, ki te veselijo in polnejo z energijo.

Giotti, ja sem prepričana da je tam gor nekdo, ki bo taki dušici kot si ti, poslal eno čudovito pikico. Ampak vse ob svojem času, saj veš kako gre to. Giotti, otroci pridejo, kadar oni hočejo; ne kadar hočemo mi!user posted image

Na RR pa vseeno še kdaj pokukaj in kaj lepega napiši!

Najini princeski raseta...

clock-img

26.11.2008, 21:51

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

nočko pupe 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

27.11.2008, 08:13

clock-img

kea

pencil-img

90

Hojla, tudi jaz se bom pridružila čakajočim na user posted image  v mesecu novembru!
Sicer smo komaj v 1.krogu (no, sedaj nama je že 2x uspelo v 2. krogu),
ampak komaj že čakam! Prejšnji mesec sem sicer dobila rjav izcedek 30.10.,
user posted image  pa čisto pravo 1.11.. user posted image  sem imela na 25 dni, zadnje 3 mesece pa na 27 dni.
Čakala sem na današnji (skrajni rok) - 27. dan po 1.11. in zaenkrat je še ni na obzorju. Ker pa sem bila že neučakana, sem v pon. 24.11. naredila BC in je bila samo ena črtica, včeraj pa sem ponovila, pa je bila spet samo ena črtica!
Če bi bila user posted image , bi se sedaj verjetno že videle user posted image , ne???? Bom še malo počakala, potem pa poskusila še kakšen drug test  - CB!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES

Gabriela Mistral,
Nobelova nagrajenka

clock-img

27.11.2008, 08:16

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

jutro, kako ste pupike user posted image

jaz po eni strani super, včeraj je moja najboljša prijateljica rodila punčko user posted image
komaj čakam, da prideta domov, da bom šla lahko na obisk user posted image

po drugi strani sem pa malo zaskrbljena, ker ima moja mami danes operacijo, ampak verjamem, da se bo vse srečno izteklo user posted image

še zmeraj ful navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

27.11.2008, 08:26

clock-img

S*

pencil-img

3006

ursa 30 eno veliko user posted image za tvojo mamico, upam, da bo vse vredu.
Prejšnji teden je tudi moja prijateljica rodila fantka in sem full vesela za njo, po drugi strani pa me vedno stisne pri srčku, ko zvem da je kakšna od prijateljic noseča, oz. da je rodila. Pa ne me razumet narobe, sem blazno vesela, ker naravnost obožujem otroke, samo tako, včasih se pojezim na to usodo, ki mene pušča toliko časa čakat na user posted image  oz. user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image  novemberke, še je nekaj časa, da obarvate seznam roza user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

27.11.2008, 08:47

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jaz po eni strani super, včeraj je moja najboljša prijateljica rodila punčko user posted image

po drugi strani sem pa malo zaskrbljena, ker ima moja mami danes operacijo, ampak verjamem, da se bo vse srečno izteklo user posted image

še zmeraj ful navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image  

jupi za prijateljico in držimo pestke za tvojo mammi ,da bo vse kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

27.11.2008, 09:43

clock-img

tane

pencil-img

1567

IZVIRNO SPOROČILO: S*

ursa 30 eno veliko user posted image za tvojo mamico, upam, da bo vse vredu.
Prejšnji teden je tudi moja prijateljica rodila fantka in sem full vesela za njo, po drugi strani pa me vedno stisne pri srčku, ko zvem da je kakšna od prijateljic noseča, oz. da je rodila. Pa ne me razumet narobe, sem blazno vesela, ker naravnost obožujem otroke, samo tako, včasih se pojezim na to usodo, ki mene pušča toliko časa čakat na user posted image  oz. user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image  novemberke, še je nekaj časa, da obarvate seznam roza user posted image   user posted image   user posted image

S*, te čisto razumem, tu ne gre za zavist ampak le pač naša občutja ob tem in s tem ni nič narobe, jaz sem pa včeraj pri prijateljici začutila brcike od njenega falotka, je bil ful krasen občutek...

ursa30, držim pesti za tvojo mamo, da bo vse ok. in da hitro okreva.

< Sporočilo je popravil tane -- 27.11.2008 9:44:38 >

clock-img

27.11.2008, 10:19

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

hvala punce, res ste zlate user posted image user posted image user posted image
S, isto se počutim jaz. po eni strani sem neskončno vesela za njo, da je rodila, po drugi strani pa ful žalostna, ker jaz še nimam user posted image user posted image

ampak vem, da tudi zame oz za nas čaka sreča user posted image

clock-img

27.11.2008, 11:09

clock-img

crvicek

pencil-img

840

ursa, tudi jaz držim pesti za tvojo mamico!user posted image

Najini princeski raseta...

clock-img

27.11.2008, 11:23

clock-img

cori

pencil-img

452

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jupi za prijateljico in držimo pestke za tvojo mammi ,da bo vse kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2008, 11:25

clock-img

cori

pencil-img

452

S, isto se počutim jaz. po eni strani sem neskončno vesela za njo, da je rodila, po drugi strani pa ful žalostna, ker jaz še nimam user posted image user posted image

Ta občutja so čist normalna in jih občuti ogromno žensk, samo kaj ko se ne sme pokazati kaj čutimo.....

clock-img

27.11.2008, 11:54

clock-img

MiSka_82

pencil-img

46

Pozdravljene, jaz jutri prčakujem M ali +. Za M še ni nikakršnih znakov me pa joške bolijo za znoret in zvečer mi je rahlo slabo. Včeraj sem delala test, ki je bil negativen. Tako da ne vem kaj se dogaja z mojim telesom. Bo treba počakat ane.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem