writing-img

RE: II pričakujemo aprila 2009

clock-img

02.04.2009, 20:38

clock-img

majolkica

pencil-img

52

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

Punce...jaz sem pravkar zagledala user posted image /user posted image !!!!
Sem najsrečnejša na svetu!! Prosim če me obarvate v ROZA!!!!

Dajte me med navijačice...držim pesti močno, močno da bi bil april zelo roza!!!!!

pa*pa

Bejbibu čestitke. Lepo nosečnost in naj poteka vse kot mora.

se podpišem...
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj boš pokukal(a)...

clock-img

02.04.2009, 20:42

clock-img

majolkica

pencil-img

52

aja... pa še nekaj...
kaj pri meni pomeni špikanje v prsih in jajčnikih (med in po ovulaciji), pa tisti čuden občutek to je sigurno to?!... en velik NIČ!

točno kot urca je danes prišla.... user posted image ....
štufa sem....
danes sem jezna, žalostna, nervozna, prizadeta, na tleh....

kdaj boš pokukal(a)...

clock-img

02.04.2009, 20:51

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Majolkica ... user posted image user posted image user posted image
Ampak glavo gor in gremo naprej! Točno tako sem se jaz počutila 1.4., danes pa sem že dobra! Saj, to nam ne sme postati smisel življenja! NI naš smisel življenja, da čakamo user posted image ! Uf, jaz imam sedaj polno drugi stvari, kot so prenova stanovanja, težave v službi, iskanje nove službe ... itd. U glavnem, jaz sem si rekla, da zame sedaj očitno ni pravi čas! Pa nič hudega ... vse ob svojem času, ko bo narava in naše telo pripravljeno!

user posted image Sicer pa veselo in z užitkom v nove boje!!!!

clock-img

02.04.2009, 20:53

clock-img

Maisha

pencil-img

206

IZVIRNO SPOROČILO: majolkica

aja... pa še nekaj...
kaj pri meni pomeni špikanje v prsih in jajčnikih (med in po ovulaciji), pa tisti čuden občutek to je sigurno to?!... en velik NIČ!

štufa sem....

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 21:33

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

Majolkica user posted image user posted image user posted image user posted image  glavo pokonci in v nove boje. Je že tako usojeno. Bo kadar bo moglo bit! Morda že naslendji mesec sporočiš veselo novico!!! Samo pozitivno naprej!!!!

Bejbibu user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke!!! Upam da se ti pridruzimo v največjem možnem številu!!!

Čakamo +

clock-img

02.04.2009, 21:43

clock-img

tropical

pencil-img

2079

aja... pa še nekaj...

štufa sem....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2009, 21:49

clock-img

S*

pencil-img

3006

aja... pa še nekaj...

štufa sem....

Hvala enako, tudi mene je danes obiskala user posted image , tako da...

clock-img

02.04.2009, 22:16

clock-img

jaz5

pencil-img

98

pozdrav
Prosim če tudi mene vpišete na tale vaš seznam. To je najin 3. krog.
Veliko srečeuser posted image

clock-img

02.04.2009, 23:00

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

za vse ki vas je tečka user posted image  obiskala en velikuser posted image

clock-img

03.04.2009, 07:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se selim k vam, ker v marcu nismo zagledali II. No user posted image še vedno ni tako, da je še upanje. Zadnja user posted image je bila 27.2. in v ponedeljek je bil test - . Upam, da konec tedna že kej več pokaže. A ste delale teste s prvim urinom, al ne? Me pa prsa že od nedelje bolijo. 

clock-img

03.04.2009, 07:41

clock-img

Anonimen

Se selim k vam, ker v marcu nismo zagledali II. No user posted image še vedno ni tako, da je še upanje. Zadnja user posted image je bila 27.2. in v ponedeljek je bil test - . Upam, da konec tedna že kej več pokaže. A ste delale teste s prvim urinom, al ne? Me pa prsa že od nedelje bolijo. 

Sam toliko da vam javim, da je danes test pokazal +. Srečna sem!!!

clock-img

03.04.2009, 07:43

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

čestitkeuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

03.04.2009, 07:45

clock-img

Pupa83

pencil-img

85

Čestitam in bodi srečna in vesela še naprej vso user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2009, 08:15

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

majolkica in S*  user posted image user posted image user posted image kako mi je hudo ... user posted image upam, da bo v tem mesecu čim manj takih novic ...
... in čim več takih: Anonimna čestitke in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

03.04.2009, 08:27

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

Draga S* user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz na žalost nimam lepih novic, lahko me obarvate modrouser posted image Ah, enkrat bo že...

clock-img

03.04.2009, 08:39

clock-img

S*

pencil-img

3006

Tiki55 user posted image user posted image user posted image . Sej bo, upam vsaj user posted image

<anonimna iskrene čestitke

clock-img

03.04.2009, 08:53

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Sam toliko da vam javim, da je danes test pokazal +. Srečna sem!!!

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

majolkica, S* in Tiki55 pa user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2009, 10:14

clock-img

sisi77

pencil-img

428

BEJBIBU super, bravo, krasno, lepo, oh in ah in sploh ......... user posted image user posted image user posted image

KIKA99 jaz pijem krvomočnico. pri prvi nosečnosti sem jo pila zadnja dva meseca preden sem zagledala user posted image (pred tem sva pridno user posted image brez krvomočnice pa ni blo nič). potem sem imela ss (prazna GV). ne vem če je krvomočnica pomagala al kaj.
sedaj jo spet pijem vendar jo pred predvideno user posted image neham piti kakšnih 10 dni. to je moja izkušnja. ima še katera kakšno??

clock-img

03.04.2009, 11:16

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ojla, vsem ki vas je obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S*user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa v sredo ponoči vstala da grem na wc pa vidim svetlo rdečo kri na papirju, pol zjutraj pa je ni blo od nikjer več sam mal rjavo pa še tega ni več, kr nekiiiiiiiiii.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

03.04.2009, 11:59

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

Punce...jaz sem pravkar zagledala user posted image /user posted image !!!!
Sem najsrečnejša na svetu!! Prosim če me obarvate v ROZA!!!!

Dajte me med navijačice...držim pesti močno, močno da bi bil april zelo roza!!!!!

pa*pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ,ki vas je pa obiskala user posted image   držim pesti v Maju,vse ,ki še čakate pa držim pesti sedaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

03.04.2009, 12:20

clock-img

among_the_clouds

pencil-img

224

čestitke novim user posted image  in user posted image user posted image user posted image  vsem, ki morate spet živeti nekaj dni z user posted image

clock-img

03.04.2009, 13:14

clock-img

toba

pencil-img

263

hoj,
da se vam malo javim, nisem pozabila na vas. Močno navijam za vse, ki v tem mesecu še čakate na user posted image , tistim, ki jih je že obiskala user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

03.04.2009, 13:15

clock-img

toba

pencil-img

263

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ojla, vsem ki vas je obiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S*user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa v sredo ponoči vstala da grem na wc pa vidim svetlo rdečo kri na papirju, pol zjutraj pa je ni blo od nikjer več sam mal rjavo pa še tega ni več, kr nekiiiiiiiiii.

hoj Dini,
kaj bi morala priti user posted image ? Kako si?

clock-img

03.04.2009, 13:18

clock-img

dini

pencil-img

3108

Oj tobauser posted image user posted image user posted image
Ma sploh ne vem več kdaj nej bi pršla, kadar hoče nej, me ne more več prizadet.
Prejšnji mesec je bil sam rjav izcedek.user posted image

Pa ti kej?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

03.04.2009, 14:10

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

majolkica... S* in Tiki borki moji... user posted image user posted image user posted image user posted image  ne se predat...

Našim frišnim aprilskim nosečkam pa obilo zdravja in sreče.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem