writing-img

RE: II ne pričakujemo aprila 2009

clock-img

21.04.2009, 11:07

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

hvala sarar si mi vlila še nekaj upanja. Zaenkrat je še ni,...

Čakamo +

clock-img

21.04.2009, 14:33

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Moja user posted image  naj ne bi prišla jutri. Nekih posebnih znakov za njen prihod oz neprihod ni. Malo me špika v spodnjem delu trebuha...nekaj časa na levi strani, pa poneha pa spet začne na desni. To špikanje se začelo včeraj popoldan. Joški me sicer bolijo, vendar dosti manj kot je običajno. Če je jutri ne bo, potem bova z mojim user posted image  v petek delala test. Samo jaz sem tako radovedna da bi šla delat test že danes, vendar...saj ne bi imelo smisla!

Držim pesti za vse ki čakamo na magični +.

clock-img

21.04.2009, 18:55

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

tudi moje zaenkrat še ni,..... upanje ostaja. Jutri če je ne bo bom delala test.

Čakamo +

clock-img

21.04.2009, 21:57

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Jaz tudi delam jutri test... Upajmo in držimo pesti. Hm, kaj bi povedala kristalna krogla - jutri kar triuser posted image  user posted image  user posted image ?

clock-img

21.04.2009, 22:43

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

ooo hana sem vesela da tudi pri tebi ni prišla,... pri meni ni nekih posebnih znakov,.. samo se full bojim da bo prišla,ker me bolijo noge,..noge me pa vedno bolijo preden dobim tečko. Joojjj! 

Kaj so katero bolele noge tako kot pred tečko pa je bla vseeno srečka nosečka?

Držim pesti za vse nas,...

Čakamo +

clock-img

21.04.2009, 23:12

clock-img

tinncyka

pencil-img

2510

Navijam da bodo jutri 3+ !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 23:15

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Navijam za + -keuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 23:26

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Navijam, da malo dvignete povprečje tegale aprila user posted image

clock-img

22.04.2009, 06:47

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

tudi moje zaenkrat še ni,..... upanje ostaja. Jutri če je ne bo bom delala test.

kaj jaz to berem ,da tvoje še ni ,
jeeeeeeeeeeeee držim pesti ,da ta mesec pa res pokaže taveliki ,debeli plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

balončica.tebi pa čestitkeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

22.04.2009, 06:53

clock-img

sarar

pencil-img

1230

dobro jutro punce! sem prišla gor pogledat koliko pluskov je danesuser posted image user posted image user posted image  navijam za vse da bojouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2009, 07:45

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Moja user posted image  se še ni prikazala, samo...do večera še ima čas. V jajčnikih me še kar špika, joški me bolijo, včeraj popoldan me je še začelo spodaj srbeti tako kot da imela glivice, vendar ni nobenega povečanega izcedka, oz. belega toka sploh ni, tako da...držimo pesti da user posted image  ne bo na obisk in da vse ki želimo, zagledamo magični +.

Lp!

P. 

clock-img

22.04.2009, 07:58

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

ta april pa ni nič kaj uspešenuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

22.04.2009, 08:11

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Jaz tudi delam jutri test... Upajmo in držimo pesti. Hm, kaj bi povedala kristalna krogla - jutri kar triuser posted image  user posted image  user posted image ?

user posted image   user posted image   user posted image  Čakamo rezultate! user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

22.04.2009, 08:11

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

ta april pa ni nič kaj uspešenuser posted image user posted image user posted image

je še nekaj časa ostalo, da se malo dvigne uspešnost user posted image

clock-img

22.04.2009, 08:20

clock-img

toba

pencil-img

263

Dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ! Čakam na vesele +!!!!!!!!!!

clock-img

22.04.2009, 08:32

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Punce, kje ste (tiste, ko ste dejale da delate testek)?

Jaz bom pa jutri delala test, če se prej ne vlije, sicer imam bolečine v spodnjem delu, kar bi lahko nakazovalo prihod M ter full pogosto moram hodit na wc

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 22.4.2009 8:33:19 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

22.04.2009, 08:38

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Če se ne bouser posted image vlila bom test delala jutri.
Se mi je nekaj dni sanjalo da sem delala test da je tako jasno pokazalo user posted image , da  imam te sanje še sedaj pred očmi. Bomo videli če se bodo uresničile ta mesec.

clock-img

22.04.2009, 08:42

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

punce navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2009, 08:48

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Piki te kaj srbijo prsti??? user posted image user posted image user posted image  Znakci???

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

22.04.2009, 08:50

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

nobenih znakov! pa prsti me tud še ne srbijouser posted image  nevem kaj se mi dogajauser posted image  mislim, da sem jih že tolikokrat delala brezveze, da me je že minilouser posted image

clock-img

22.04.2009, 09:16

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

nobenih znakov! pa prsti me tud še ne srbijouser posted image  nevem kaj se mi dogajauser posted image  mislim, da sem jih že tolikokrat delala brezveze, da me je že minilouser posted image

sumljivo!!!! ponavadi se tistim ki imajo + nikamor ne mudi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

22.04.2009, 09:23

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image  jauu ko bi to držalouser posted image  pač. enostavno nimam filinga ta mesecuser posted image
sploh pa je zgleda april bolj klavern , tako da ni nekega upanja.

clock-img

22.04.2009, 09:27

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

user posted image  jauu ko bi to držalouser posted image  pač. enostavno nimam filinga ta mesecuser posted image
sploh pa je zgleda april bolj klavern , tako da ni nekega upanja.

in lih zato tebe rabimo, da aprilu dvigneš procente!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

22.04.2009, 09:40

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Še jast na hitro poročam da za enkrat jo še ni. Testek delam pa v petek.
user posted image                                                   user posted image                                                    user posted image

clock-img

22.04.2009, 09:41

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image  ne bi imela nič protiuser posted image user posted image  ampak "sploh" nimam filinga ,a si moreš mislit niti malo ne in niti malo ne grizem nohtov , pa ne letam na wc pa čikiram če je že kaj priteklo.... pa druge foreuser posted image  sem prepričana da v petek pricurljauser posted image .user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem