writing-img

RE: Babylove mleko

clock-img

20.05.2011, 14:01

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Ja, res se pozna.

Je pa dobava in vse odvisna od proizvajalca, verjemem, da naši ne morejo veliko vplivat. No, upam, da mleko kmalu dobijo v zadostnih količinah.

clock-img

20.05.2011, 14:48

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

MLEKO JE V STACUNAHuser posted image user posted image

V kateri trgovini si pa kupila?

clock-img

20.05.2011, 17:10

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

trojka je full slajsa od dvojke.

danes sem nabavljala v DMu v Velenju(v Sparu; obstaja se en v velejaparku-za tam ne vem, kak je). menda so dobili danes ekstra posiljko-ker se vceraj mi je rekla, da je naslednja dobava v ponedeljek...
tak da zaj pa res verjamem, da je dosti odvisno tudi od prodajalkuser posted image . ekstra dobavo so namrec uredile oneuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

20.05.2011, 20:12

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

Hvala.

Jst sm bila v dm na Rudniku in mi je rekla, da bo mleko 27. maja.

clock-img

21.05.2011, 12:40

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Juhuhuuuuuuuuuuuuuuuu!
Pri nas so ga tudi dobili, čeprav je bilo še včeraj rečeno, da bo komaj v ponedeljek.  Poglejte....

Mi je pa res smešno, da v teh časih, ko je vsega na pretek, čakaš na en izdelek, kot pes na kost......... Smo se malo razvadili, ne.

No, oni so ga pa ornk zašmornali.......

Pa plenice sem si nabavila, da ne bi bila še tam kaka panika user posted image user posted image

clock-img

24.05.2011, 12:53

clock-img

izalina

pencil-img

349

Včeraj tudi mi dobili mleko 3 (BTC Hala A)user posted image user posted image , vendar so imeli samo še 4 škatle v polici. Sem pa opazila, da so zamnjali embalažo tudi nekaterim žitnim kašicam. Tako da zgleda, da bodo menjali vse. Plenic imam še en cel velik paket....samo če pa s plenicam tako zaj***** smo pa mi opleli, saj so to edine plenic, k inam ustrezajo. 

clock-img

24.05.2011, 19:52

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Ja, saj pravim....nabavit plenice, da se ne spomnijo še tam kaj zamenjatuser posted image .
Pri nas so tudi te plenice zakon, še ni priteklo ali pa prilezlo kaj ven, odkar smo zamenjali za Pamperske /cca. 3 mesece/.

clock-img

30.05.2011, 11:09

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem tudi prešla na to mleko in mi je zelo všeč. Sem ga pa kupila v DM-ju v Intersparu na Lj.-Vič. Mi je prodajalka rekla, ko sem kupila 4 škatle, da je prav, da si naredim zalogo, saj je tako povpraševanje po tem mleku, da takoj gre. Tako da jaz sem sklenila, da ko bom imela samo še 1 škatlo (neodprto), bom šla spet v nabavo. Na zalogo user posted image user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

01.06.2011, 09:44

clock-img

tybysy

pencil-img

165

Jaz sem bila v soboto v Qulandii v Novem mestu. Sem dobila zadnjo škatlo dvojke.  Vprašam trgovko, če imajo še kaj v skladišču, pa pravi , da ne. "Veste, nekaj časa tega mleka ni bilo, zdaj je bilo pa tako povpraševanje. Smo jih dobili najmanj deset, pa je takoj šlo, ker so jih mamice tudi po pet kupovale"

Jao bože, pol so pa res celo goro strank poservisirali s tistimi desetimi škatlami  user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2011, 09:57

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Joj, ja, res ga malo sračkajo s tem mlekom. Jaz sem kar 3 škatle nabavila, tako je vseeno, če stoji doma ali na polici v trgovini.

Lahko bi  se pa malo prilagodili situaciji, če vidijo, da je ful povpraševanje. Verjamem, da nismo samo me bentile tu gor na forumu, marsikatera tudi v prodajalnah in na upravo - tudi jazuser posted image user posted image user posted image !

Zaloge, zaloge......kot je rekla honey.

clock-img

02.06.2011, 15:34

clock-img

Anonimen

Danes ga je v DM Šiška zadosti. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem