Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Naša noč... no ja, zna biti tudi boljša... kakšnih petkrat smo se zbudili, ampak smo s pomočjo čajčka zaspali nazaj.
Drugače smo vredu... dokaj spočiti... detece pa že drema svoj prvi dremež...
Mamica, kot ponavadi, hitro na RR, da kaj ne bi zamudila...
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Najprej Tai vse naj naj za obmesečnico, bodi še naprej tako priden fantek in razveseljuj vse okrog sebe. Hvala za jutranje pozdrave. Si tok
.
Hvala za čestitke in pohvale!!!
NČK, ne bodi žalostna, nima smisla...
Pa bravo Anji za ples!!!
aleži... slike so groza od groze!!! Sem gledala tudi na poročilih zadnjič in me je kar streslo!!! Upam, da se to več ne ponovi!!!
Hvala lepa!!!
Hvala za čestitke!!!
IZVIRNO SPOROČILO: tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija!
, komaj akam, da ga vidim v ivo! res je pravi car!
Ohhh, hvala, hvala!!!
SREANJE ajde, pridite, pridite, pridite v CELJE! da se e kaj vidimo, sej veste, poasi se nam izteka! ta december bo tako ali tako minil, samo da se okol zasuemo in bo e januar! pol se lah pa e januarja kje drugje sreamo, potem bo pa konec!
povejte tiste, ki ste od dalj, kdaj vam bolj pae! DINKI; TERIDA;...........MUMU, in e........pridite pogledat mal celje....
Ja, punce... DAJMO, DAJMO...!!!
Bravo Lan!!!
Hvala lepa!!!
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Noč je bla bolj slabo. Mišek je še bogi, jst pa tud, tako da sva obadva bolj slabo spala
. Pa sej bo bolje sam da se pocajtava. Glavno, da se moj bebi bolje počuti, kašlja še veliko- zdej se lahko vsaj izkašlja, hrope pa manj kot dan nazaj. Mislim da bo!
Držim pesti, da bo!!!

Za vsak slučaj pa še pikapoke!!!
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Pa še DOBRO JUTRO od mojega bejbija!
Kakšna lepa slikca za dobro jutro, smeško lepi. Mi je kr
ogrel. Pogled, da dol padeš.
Hvala lepa!!!
TAI želim ti vse najboljše za tvojo obmesečnico, da nam še naprej lepšaš dneve s svojim nasmehom in iskricami v očeh, da boš zdrav in še naprej tak dobrovoljček kot si
Hvala lepa za čestitke!!!
Hvala lepa san!!!
IZVIRNO SPOROČILO: san
slikce sm pogledala, dinki (tale zmija me je ful nasmejala) in lucalu (kake svetleče učke ma tai), vajina škratka sta tako lepa
...
Hvala za pohvale!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Pozdravljene!
Ali mogoče katere ve, če imajo v H&M kombinezone (pajacke) in kakšna je cena?
Jaz ne vem...
IZVIRNO SPOROČILO: san
sam javim, da je še urban dobil ab
, no, sam je prec malo bolš, že po prvem odmerku. sam toliko za sedaj...
Ohhhh, bošček Bani!!! Pikapokice za čimprejšnje okrevanje!!!
IZVIRNO SPOROČILO: terida
SREANJE ajde, pridite, pridite, pridite v CELJE! da se e kaj vidimo, sej veste, poasi se nam izteka! ta december bo tako ali tako minil, samo da se okol zasuemo in bo e januar! pol se lah pa e januarja kje drugje sreamo, potem bo pa konec!
povejte tiste, ki ste od dalj, kdaj vam bolj pae! DINKI; TERIDA;...........MUMU, in e........pridite pogledat mal celje....
Tole napovedano vreme me malo jezi, a sem se pravkar odločila, da se mu ne bom pustila (pa še rima se
). Torej, pridemo.
Srečanje v Celju - Planet Tuš, 5. december (petek) ob 10h
Pridejo:
Dinki
Zala
Terida (s prijateljico marčevko)
Ursi2
lucalu
Tina50
...
Bravo terida!!!
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Srečanje, naju s Tio žal ne bo, ker imamo spet vnetega učka
Pikapokice za Tio, da se očka čimprej pozdravi!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
MAKSOVI NAPREDKI: znam delat ku-ku, ko se kdo skrije vrže glavo postrani in kuka
Bravo Maks!!!
Čestitke Tia, za noč brez hranjenja!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Kaj moj Tit zdej dela...se mi zdi, da je napredoval zadnjih 5 dni s svetlobno hitrostjo. Povsod pride za mano. Prav vidim ga kako samozavest je dobil od kar se premika ne samo s kotaljenjem ampak tudi naprej s puzanjem. Ah, ta moj sinko.....
Bravo Tit, kar tako naprej!!!
Maša,
Taja in
Taja Vse NAJ NAJ za vaše obmesečnice!!! Bodite pridne, zdrave in vesele deklice!!!
No, evo, pa sem vas uspela prebrat! Zdaj grem pa kaj pametnega postoriti, preden se detece zbudi!!!