IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Aleži, zadnjič si spraševala po božičnih pajackih in kapah. Kape imajo na pošti za 1,50€
V Dipotu pa za 0.9€. Ampak mi je pošta priročnejša, tako da hvala za info!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Imam eno prošnjo:
Med nosečnostjo je ena od vas dala slike v album, ko je izdelovala okvirje za slike. A se mogoče katera spomni, katera je bila to? Imam namreč eno vprašanje zanjo.
Joj, jaz sem mislila, da si bila to ti. Se spomnem ja, samo res ne vem katera je bila. Mogoče ne čveka več z nami. Poskusi vsake toliko kak album pogledat, mogoče jih najdeš.
Pranje: jaz operem kake 3 stroje na teden. Večinoma ob 23h zvečer pa pol zjutraj obesim ali pa med vikendom.
Likanje: hm, kar je res nujno. Poleti več, ker je tudi mikice treba likat (moške), pozimi manj, pa še manj bi likala, če se ne bi mož zaljubil v srajce

. Samo. če pa si srajco obleče za it ven na sprehod, pa ga takoj zalovim, da se gre preoblečt

. V glavnem likam vsakih 10 dni ali pa 1x na teden, kos e nabere malo večji kupček - ker za zlikat je ponavadi 1/5 pralnega stroja.
AD3 kapljice: mi imamo AD3, navodilo pa je 10 kapljic na dan. Ker jih včasih opzabim, dam kar 12 kapljic. Če pa po več dni ne dam, ker sem pozabila, pol jih dam 15. Evo, tale moja pozabljivost je tudi razlog, da nisem uporabljala AB tabletk

.
San, ja bogi Urbanče, da ga tako zobeki matrajo. En kup

, da mu bo kmalu odleglo. Sej me prav jezijo teli zobeki, ker tako bolijo, ko ven lezejo, pa pol itak izpadejo
O taščah in njihovih sinovih:
Joj, pa ne da je Julija že budna.... uffff....