Večer super mamice!
Midva sva bla danes pr mojih na kosilu,
je pršou okrog 17 ure iz Črne gore in zdej mazi Timija, k ga ni vidu skor 3 dni. Dan je bil super, pa končno spet sonček, prav prijetno je blo. Moj Timi je že bolje, malo še kašlja, a sej bo.
Včeraj sm mela izpit in glede na to kako je blo s Timijem se nism kej dost učila, pol pa tm pridemo in smo se kr pogovarjali med sabo in si govorili odgovore, tko da smo bli res kolegialni- valda bom nardila. Sem bla tko vesela
. Danes je bil naš Timi tako priden ponoč, se je samo 1x okrog 4-ih nekaj oglasu, sm mu dala dudo in je naprej spal kr do 9.30
. Pa skuz je na nogicah, on bi že hodu če bi lahko. Stajica ( lesena 1m x 1m ), ki smo jo dobili je zakon. Se sam dvigne in stoji, zdej je pa še pogruntal da se lahko muva levo in desno, ko se drži in pride zdej že okrog in okrog stajice- drži se je pa ko klop in to ponavlja, cele dneve bi bil sm na nogicah. Jst ga probam posedat on pa spet gor, lump mali.
Jutri, če bo vreme dalo bova z
tud našega Timija pelala lučke pogledat, so tako lepe.
vsem za napredke.....ja, naši bebiji odraščajo
, prav hitro gre
Vsem bolančkom kup
za čimprejšnjo ozdravitev in pa vsem, ki jim zobki rastejo želim, da čimprej pokukajo ven brez bolečin, seveda!
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Takole jo pa učimo gospodinjskih opravil,...

Kakšn cukr je tvoja Tia, luštna punca. Ste pa rano začeli z pomivanjem posode

, pa vidm da tud oči obvlada

.
Ursi2: Kavica in zajtrk sta bla spet zakon, hvala. Slike od Lukija so zakon, je tak car tm k očija občuduje na bobnih, ti povem da bo muzičar

.
Meridaub: Tvoj bebi je tak

. Take lepe učke, pa frizurca.
Lucalu: Tai je res pravi spiderman

, slike so odlične, pravi maneken...ti si pa tako lepo opisala vsako sliko posebej- IDEALNO!
Gremo zdej našega umazančka skopat

.
Upam, da vas še kej preberem danes.
< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 7.12.2008 20:13:28 >