IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
jaz pijem kavico in vas berem, pa tale čestitka me je čist v dobro voljo spravila. Sem drugače od včeraj dalje čist nataknjena...tečna tolk, da grem še sama sebi na živce.
upam, da si že ok.! že tako je tako slabo vreme,pol še te pa kaj razjezi si pa tam.....
aleži jaz imam tudi probleme, kaj mu dat, ker je ful zbirčen:jogurtov, skut,....pa še in še ne mara! pa še tisto kar ima rad mu vedno ne diši!
Dinki
za tretjo pikico inda teža ne narašča! men je tud včeraj relkla, da dobro, da ne narašča več tako!
Zofy hvala tudi tebi za čestitke mojega Lana!
upam, da je Julija že boljše!

in pa res je faca, da pri taki vročini še kr skače! otroci to lažje prenašajo! sej ko je mal Lan 40 vročine se mu je sam mal poznal, če bi jo mela pa jaz 40, bi pa že koma ležala!

pa ne gre na kavč v dnevno! oz. midva greva se nosit v dnevno, če je bolan! ko pa se zbuja ponoči, pa se

ponavadi ne zbudi!
jaz verjetno nebi bila užaljena, razen, če bi se to ponavljalo kr naprej!npr. večkrat na teden!
greva pa midva tudi skupaj spat, tako kot je napisala dinki, kot stara zakonca! razen v nosečnosti, ko sem jaz včasih šla ob pol deveti-devetih spat, je še on gledal tv!
Dinki Tit je pravi car na slikicah! zgleda tako kot bi bil star že leto al pa več!
Zofy
, krasna je Julija na slikici! si ne predstavljam Lana, da bi takole zaspal!
Katy13
za posvetovalnico
NČK
, pa upam, da si danes kaj bolje spala!
Ursi2 ne nič ni rekla, kaj bi lahko bilo z Lanom! povedala sem ji, pa ni nič rekla! sej pomoje je pač viroza, ki jo more prebolet, za to tako ni zdravila, sam velik mora pit! oz. Lan je tako samo na zizi, pit tako noče, mogoče kakšen požirek! mu pa skoz tišim flaško k ustam! on pa vstrajno drži usta skupaj in odkimava z glavo! je prov smešen!
Ursi upam, da boste imeli danes boljšo noč!
MAKS IN NINA vse naj, naj za obmesečnici, bodita zdrava in vesela
..alarm..
ga bom zdajle nesla dol tastu in tašči, da bom lahko posesala, drugače pri nam ne gre, se začne kr jokat ko sesalec vklopim