Samo na hitro, me moja dva čakata:
Z dnevom zamude: vse najboljše Urban in Daša!
Brez zamude pa voščim še Juliji in Kristjanu!
Špela, a si poskusila z nastavkom za dojenje? Avtosedeži so pa zakon - Erika se je v lupinici tako bunila, da ni bilo druge, kot jo v avtosedež dat. In je zdaj tako zadovoljna, da gremo prav z veseljem na pot!
Dinki, hvala za odgovor o plazenju!
Katiandi, Jaka je
na tisti sliki!
Pomlad, tebi kup
za zdravje in za izpit!
Zofy, prav si videla -
je sprehajal Eriko po vašem koncu včeraj. Onadva sta bila lepo na sončku, da sem jaz doma lahko "v miru" kuhala in pospravljala. Lepa delitev del, ni kaj
Se vidi koliko sem aktivistka v lastnem domu
Glede igrač pa vidim, da vas matram s temi, ki jih opisujem
Mah, kaj vem kaj res rabijo tile naši
. Erika ima v bistvu zelo malo igrač in večino sem ji jaz kupila. In to so vse take bolj enostavne. Zaenkrat ji še nič ne piska in vriska na gumb. Sem vedno mislila, da bo zasuta od igrač od starih staršev in druge žlahte, pa sploh ni tako. In mi je to všeč, ker nima smisla, da imajo 100 igrač, ker se potem itak z nobeno ne igrajo. No, ampak to velja seveda zdaj, ko ni imela še niti enega rojstnega dne in še nista prišla Božiček oz. Dedek Mraz. Dejmo naredit še eno inventuro nekje sredi marca, ko bom padla na realna tla
Ursi,
za Lukca! Upam, da bo čim prej bolje! Glede zajtrkovanja... meni se do zdaj ni velikokrat pripetilo, da sem jo morala budit zjutraj. Tiste parkrat, ko sem to naredila, pa sem jo samo podojila in hranila z GH potem kasneje. Je pa seveda vse odvisno od ure in tega kam greš.
San, čestitke za družinsko sankanje! To ste morali bit luštni vsi na kupu!
Lona, vidiš, večrat bi moral tvoj
Tajo ponoči hranit, pa bi bilo!
Pa lepo, da ste skupaj čestitke delali. To je res pravi "quality time"!
Vilma, tistile zvitki zgledajo mnajmiii - jaz bi se kar za to odločila na tvojem mestu! Predvsem zato, ker tudi zelo lepo zgledajo in to je za take priložnosti tudi pomembno. Čeprav nisem dobro prebrala recepta in ne vem koliko dela je z njimi. Bom pa letos glede kuhanja med prazniki bolj na komot, ker bomo pri naših na obsiku. Tako da se lahko drugim delam pametna glede kuhanja
Glede poganjača... pa a se to ne zvrne, ko otrok pleza gor?! Ker se mi zdi to kar dobra ideja, samo se bojim, da se ne bi mogla stabilno opret gor... Zdaj mi je pa kar malo žal, da ga nisem Dedku Mrazu naročila. Ker moji računajo, da bi ji to kupili za prvi rojstni dan. Kar pa se različnega razvoja otrok tiče, imaš sigurno prav! A kaj ko si mamice težko pomagamo, da ne bi svojega
primerjale z drugimi... Za te stvari je pa internet preklestvo!
Dinki, glede vrtca - danes me je skoraj na rit vrglo, ko sem videla pošto z našega najbližjega vrtca. In sem si mislila, da čudeži se pa le dogajajo, če smo mi prišli noter! No, pa je prišlo samo obvestilo, da smo še vedno v čakalni vrsti...
Perp, lepo da si se oglasila in čestitke Neji za vse napredke! Super punca, ni kaj! Ni čudno, da je čestitka tako luštna!
Ravno ste nekaj omenjale kahlico, pa sem se spomnila, da bi vas tole vprašala: moja sestra mi je zadnjič veselo ponujala kahlico moje nečakinje, ki je od Erike starejša 11 let. Zdaj pa ne vem ali sem jaz čudna ali kaj, a mi nekako ne paše, da bi imela izposojeno kahlico... A ve bi vzele že rabljeno kahlico?!
Čvekala bom pa jaz po moje še več, ko bom enkrat v službi, ker sem tam itak skozi za računalnikom in si bom že vzela minutko ali dve na dan, da vas bom malo pogledala!
Timoty, čestitke za nove zobke! Ne vem če obstaja kakšna povezava med mestom, kjer se
drgnejo po dlesnih, in tistim, kjer potem zobki res ven pridejo, ker naša se je pri izraščanju zgornjih enic stalno po spodni dlesni drsala, pa ni imelo veze... Za pikice pa se mi ne sanja...
Mumu, upam, da se ritka od Tie kamlu pozdravi!
Glede na to, da je tole pogosto kakanje posledica zobkov ne vem ali bi več korenčka in banane kaj pomagalo
Uf, tole pa ni bilo "na hitro" - ste toliko načvekale, da je bilo težko vse pokomentirat
Zdaj pa grem k moji plazilki! Pa, pa!