Dober dan punce,
moj sinko ravno pančka svoj popoldanski del pa sem rekla, da vas pridem malo pozdravit. Danes smo šli vsi trije na sprehod ko je snežilo. Sem Tita napavila kot enega eskimčka, ker je bilo mrzlo kot
. No, ampak to nič ni pomagalo ker je mene začelo prehitro zebst. En čuden mrzel veter piha. Brrrrrrr. najbolj luštno je doma, toplo in prijetno
.
Ursi2, en veeeeeelik hvala za tak lep opis poganjalčkov
. Ful si se lepo potrudila, hvala! Me kar najbolj mika un ta prvi.
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
dinki, maš pa kul tasta, moj nič ne kuha! tikam pa tud jaz oba, pa moj mož tud moje starše, že od začetka.
Ja, moj tast je res kul, sploh kar se kuhanja tiče. pri njiju on kuha v 80%, ostalo tašča in kuha res bolje od nje. Je pa to res en redek primer moškega, da je tako rad v kuhinji, že od kar sta bila moj dragi in njegov brat majhna, je on kuhal. No, včeraj sem govorila o mojem očetu in njega je res praznik videti v kuhinji.
Lona76, tudi pri nas je bila ta noč bolj kot ne slaba. titek se je skoz zbujal in dojil celo 4-krat v noči. Ne vem kaj mu je bilo, mogoče se je pa hotel le crkljati pri meni. Tudi dopoldne je spal le slabo urico. No, zdaj ponovno spi, ampak se je prej že zbudil ker mularija neprestano poka pasje bombice

....mater me jezijo te pokajoče zadeve, sploh zdaj ko imam

. Pa jim nimaš kej. Če jim kaj rečeš, je pol še slabš, pol bodo še bolj iz užitka delal to. No, pa sej bo kmalu NL in bo konec tega.
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Sem pa opazila da se je že začela tkati močna vez oče-hči. Je Taja čisto nora postala na očita in skos hodi k njemu k copatom in ga za hlače vleče da jo dvigne in crklja
. Očitno tukaj ne bo za vsako figo mami, ampak oči.
vidim, da nekaj le drži na tem, da so

bolj očkatove,

pa od mamic. pri nas vsi "opažajo", da je Titek moj ljubljenček in zdej je moj

začel govorit, da bo naslednji otrok punčka, da bo še on imel svojo ljubico

. No, v prvo si je bolj želel fantka. Pa sej se k obema rad stisne, ampak je drugačna vez.....zaenkrat...sej pol kasnej bo verjetno očka večji zakon.
Kaj naj še povem....pri nas se zdej med prazniki glede Tita ful dogaja. Že kake 3 dni zna dati bravo, bravo in zdej vedno ploska. Ful je posrečen

. Ga vprašam kje ma mami noska (to zna drugače tudi pokazat) in on začne ploskat

. Pa na nogice se je začel neki malega postavljat. Sicer samo tako, ko smo npr. na postelji in pleza čez mene ali očija, se kar postavi na nogice ali pa ko jaz sedim in ga objamem, dobi tudi trde nogice....skratka se jih uči uporabljati

. Drugače se pa še vedno dvuiguje ob vsaki opori, ampak le na kolenčka in mizo v dnevni pospravljam 20-krat na dan. Ni mu lepšega kot vse stvari eno po eno dol zlagat iz mize

.
Joj kolk pokajo, bi jih kar za ušesa

.
Ok, toliko od mene.
Uživajte pa javite se kaj....
Lucalu, San, Mumu, Timoty, Aleži, NČK, Čakajoča, Vilma, Zala.....kje ste mamice?....
< Sporočilo je popravil Dinki -- 27.12.2008 17:34:46 >