a ne? sej dons je blo isto. Zdej že pančka eno uro

. On skrbi za to, da ne bo prevelik šok potem zame ko bom šla nazaj v službo, me počasi privaja na manj spanca

.
Zofy, frizurica je krasna

. Vidim, da s Terido obvladata striženje

. Če kdaj ostaneta brez službe, se ve kaj
A lasje ti še izpadajo? Meni na začetku niso nič, po treh mesecih po porodu pa ful. No, zdej je spet mir ko sem se ostrigla na krajš...
Tihe maše....SUCKS

jaz jih ne maram. Prinesejo eno zamorjenost. Sej paše uro, dve da lahko takrat nič ne delaš zanalašč pa še nič ti ne more zatežit ker je pač tiha maša

, ampak pol pa mori. Brez veze, ti kar prekini z njo. Sej veš, pametnejši odnehajo.
In Odi
Mumu je spet med nami

a to pomeni, da je Tia že kaj bolj mirna? Pa priden očka, da jo vsak večer uspava....res pohvalno
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
ok, zdj moram končat, morm moža zgnest, je čist trd ... u vrat
hmmmm, je pa možno, da se je ta zatrdlina preselila kam drugam po masaži

....če si se dovolj potrudila
super za dan na snegu skupaj kot družinica
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Ja pa štedilnik tut samo on puca, ker jaz ga kao ne znam
. Drugače pa jaz vse ostalo.

a mate steklokeramično ploščo?
ker pri nas je tudi tako, jo puca samo on, ker pravi, da je jaz ne znam
uf, meni pa kao težko

...sem se hitr zastrinjala z njim
in Lona76, tudi jaz sem optimist in VEM, da boste šli na smučanje in da bo Taja do sobote že OK

.
Baby vac - vidim, da ga vse pohvalite. Sem pa vesela, da sem spoznala, da ga mi še nikoli nismo rabili. Tit je imel do sedaj le kakih tri dni zamašen nosek in se ga je dalo spucati lepo z ročno anakondico (že trkam). Drugače pa nobenega curljanja iz nosu

.
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Sploh sem jaz že kar eno leto neki na zlato mahnjena. Imam superge, natikače poletne, ene fensi šmensi s petko...vse zlato.

tudi jaz
končno

bravo Tai za klobasice