dinki titek je tudi prav krasen fantiček
. se pa meni zdi tebi podoben, no sej očiju tud, vsaj na uni fotki, k oba poivata, ampak drugač se mi zdi, da je tud ful tvoj.
no, sploh so vsi marčevčki res krasni
, kot ste že ugotavljale
pa zdej sm se spomnila, k sm tvoje slikce gledala, a zuni majo že vsi kapo gor? pa pajaca al pa bundo? k mi še nimamo niti kape, niti budice - sam zjutri ko izidorja peljeva v vrtec, ker se najhitrej gor da, drugač mu dma pa še vedno sam flis, pa spod puloverček. kako pa vi vaše napravte zdej za ven?
mumu, men se tia tud po avatarčku zdi teb podobna
za mojga urbana pa pravjo, da je kopija očija, ampak zdej, ne ko je bil majhen. pa da je tastu podoben, no sej oči mu je tud
aja, zofy, nam se belo skoz dlesni vid že več kot mesec dni, prav dve črtici tik pod dlesnijo in čist nabreklo, skoz pa še nista prišla
.
nčk, a so ti internet izklopl, računalnik ukadl? JAVI SE!!! upam, da je vse ok z vami in da si samo prezaposlena gospodinja/mama te dni...
a stročnice ste jim že kaj dale? pa ječmen? kdaj lahko to? jaz bi mu ful mineštrico nardila z ječmenčkom, pa grahkom, pa lečo... sva poskusla meska piščančjega in je bil ful navdušen
. pa nč slano ni, on pa ful vse je